Nesting – när jag boade in dottern

chess-2514

Den svenska bloggsfären har baby-yra. Brita fick precis barn, Emmas Vintage får snart sin andra lilla, Emma Elwin är tjusig i sin mage, hej Reginas lilla Ines växer så det knakar och Elsa Billgren boar in sig och gör ett babyrum i Äntligen Hemma precis som jag gjorde för tio år sedan. Det känns som ganska mycket har hänt på dessa tio år. Så mycket att jag knappt vet vad jag ska börja. Och när jag ser alla dessa coola donnor få bebisar så blir jag lite lätt nostalgisk.

På den här länken går det också att se klippet från när jag gör barnsängen om den lilla embeddade inte funkar.

Alltså om vi bara tittar på inredningen här. Vi hade ju precis flyttat in. Garderoberna fanns där redan när vi köpte lägenheten men vi hade öppnat upp den stora öppningen in till vardagsrummet och lagt in nytt golv i det blivande barnrummet. Om man skulle göra ett reportage i dagsläget så skulle man ju aldrig lämna det så där ofärdigt. Så enkelt. Kan sakna det lite. Nu är ju allt så genomtänkt och perfekt. Jag liksom använde det jag fick och hittade. Det var inte så mycket knussel. mattan fick vi låna från Ikea.

Och sen det här med att boa in sig. Vad jag höll på alltså. Jag fick nog det mesta tillgodosett genom olika jobb jag hade. Fixade barnrum både i Äntligen Hemma och Babyboom programmet som handlade om att ha små barn. Jag sydde barnkläder, tossor, fixade blöjpåsar och målade små möbler. Ska ju säga att barn nummer två fick inget av det där.

Under första graviditeten så mådde jag så himla prima också. Eller efter de tre första månaderna. Timmarna innan Della föddes så målade jag om hissen där vi bodde då. Målade lite, tog en värk och målade lite till. Det va full rulle. och Della sprang ut på två timmar.
Oj svävar dowm memory lane nu men älskade att föda barn. Första ggr bör tilläggas.
Älska även förlossningshistorier så om ni vill höra mina så säg bara till.

xxx
Isabelle

//
English – Ok I’m trying this again now. Writing in Swedish and english. When I was pregnant for the first time I made this rabbit bed for Della. I get so nostalgic thinking about this time – and all the link above is to Swedish bloggers now pregnant or just got their kids. Makes me dream about babies.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Elin
March 18, 2016 at 19:56

Jag vill höra förlossningsberättelser!