Levi’s 501 forever in my heart.

Har slutat med jeans. Funkar inte på mig helt enkelt men efter detta företag gjort sin grej i alla år så kommer ju drömmen för alltid leva vidare. Nu har Levis gjort en dokumentär i 3 delar som jag tänkte kolla på, om just the iconic 501 jeans! I stället för att börja titta så hittade jag lite annat ögongodis om man säger så. Drive down memorylane med mig nu vetja!


Man kan väl säga att Levis rullade in mina äggstockar i ett par 501or någongång i tonåren redan med hjälp av Nick Kamen. Oklart om de har blivit utrullade där ifrån sedan dess.
Nej nu har jag kollat på klippet. De är fotfarande kvar!

Och sen ville jag ju vara den här tjejen. Men allt jag fick var att sätta en snusnäsduk runt min hunds hals… Känner bara så där spontant att det måste ha varit varmt där på stranden i jeansen och sjukt obekvämt med sand men framförallt att snöra byxorna så hårt och långt upp i midjan?

Den här är ju också så sjukt snygg. Lärde mig lyssna på Dinah Washington, Nina Simone och Ella Fitzgerald efter den här reklamen faktiskt så det var ju bra. Men kanske är det att min jeansröv just inte är en jeansröv så att de inte passar men 501orna – har de någonsin varit snygga egentligen? Eller ville man bara så gärna att de skulle vara det?


Kan ju inte sluta nu när jag väl börjat. Den här är sååå klyschig men ändå blir jag helt svag i kroppen när jag tittar på den.

Jaja det var historielektionen för idag!

//
LEvi’s is out with a documentary on YouTube about their iconic 501 jeans. I jsut realized that they kind of stole my ovaries with making these commercials when I was a kid. Oh boy!

xx
Isabelle