too many – highlight reels

isa16
Mostly I’m not very much about quotes n stuff but this one really got to me:
The reason why we struggle with insecurity is because we compare our behind the scenes with everyone else’s highlight reel.” – Steven Furtick

And that’s the thing – all the time isn’t it? I love blogs n social media but so many times my heart and self esteem plummets after taking a round on the net. I want to do and be better all the time. It is never enough. Never ever enough.

I had a fantastic day today. Slept like a baby, went skiing in perfect weather, petted my cat, had some candy, sat in the sun outside my lovely cottage, watched a couple of episodes of The Flash with my kids and so much more. And now in my sofa writing this I also took a tour on the net and my joy got split in half. I see all the other places I’ve could have gone, the bodies I could get, the style that is even grander somewhere else. Always someones elses highlight reel…

And the thing is I’m very glad and thankful for my life. But these things are messing with my head. I don’t like it.

xx
Isabelle

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Dana
March 1, 2016 at 19:28

today i had a conversation with a friend about this topic. and i told her: look at the blog from Isabelle. Thats a really cool blog. there is so much personality on this blog. Not like other Blogs with everyday the same pictures …

i love youre blog.

we don´t need the “perfect” life from others. We need our own life.

avatar
jennie aka kollijox
March 2, 2016 at 10:54

Skriver under, skriver på och ger dig tummen upp! så bra citat, att jämföra andras höjdpunkter med sin egen vardag…det blir knasigt så många ggr.

avatar
jennie aka kollijox
March 2, 2016 at 13:17
– In reply to: jennie aka kollijox

vart tvungen att blogga lite själv, tack! för fint inspo Isabelle.

avatar
Martina Sandström Rimsbo
March 2, 2016 at 19:19

Kan bara hålla med. En liten tröst kanske är uttrycket jag läste på insta idag; “Im a lot cooler on the internet”. De flesta skruvar nog till sina highlights. Så dina behind the scenes slår nog deras highlights med hästlängder! :)

avatar
Fanny
March 18, 2016 at 13:04

Jag har aldrig skrivit här förut men ville bara säga att jag tycker du är en supermänniska som vågar bryta normer och som höjer en röst för barnen i hemmet. Du är och har varit en jätteinspiration för mig sedan många år tillbaka. Du behöver inte jämföra dig med någon. Livet är precis så finfult och kantstött och härligt som det ska vara för alla, men vissa väljer att bara visa den putsade ytan! Tack för all inspo!