I’m on the Grandpa show!

För ett par veckor sedan var jag med i the Grandpa Show tillsammans med Sneakers ERik som är en av grundarna av SneakersnStuff. Jag och Erik känner varandra sen vi var teens typ och Martin som intervjuar och hela Grandpa gänget har jag delat kontor med. Så det här samtalet var kul!
Vi pratar hållbarhet, världserövring (som jag funderar på och Erik faktiskt gör… hmm) och vad som får oss att hela tiden vilja hitta på nya saker och röra oss framåt.Och jag avslöjar mitt bästa meditationsknep. Okejrå – jag berättar redan nu. Det är att spela Candy Crush. Blir så väldigt Zen av det.

grandpa_show2

Grejen är att vi spelade in i en timme. Jag sa så konstiga saker. Normalt sett så är jag van i intervjusituationer och bra på att “leverera” men jag bara svamlade på. Erik satt helt still och sa typ businessmässiga supergrejer. Och jag lät som ett ufo. Plus att han satt helt stilla i 1,5 timme medan jag for runt som en elvisp.
Då visar det sig att ingenting från timmen innan hade kommit med på film. Så vi fick göra om allt. Bra för mig – så tack för den! Dock tycker jag att någon kunde ha introducerat mig för det som kallas smink. Ser ut som en inoljad bebisrumpa. Haha.

grandpa_show

//
I did an interview called The Grandpa show! It’s in Swedish – but maybe you can see it, squint and think we’re the chefs in the Muppets show?

xxxx
Isabelle