to live as you learn…

office_empty

It’s past my bedtime. No not really – it’s only 19.30 but I’m taking advantage of my mother in law who picked up the kids from school today. Actually I’m at my best – work wise between 16-20 and like 23-0200 totally bad when you’re having kids. Guess I have to wait until they become teenagers – then I can transform working time so it suits me.
I just wanted to show you how utterly inspiring my office is. I think I can win the ugliest office in Sweden awards. But you know I just had this place for two months. The thing is I’m working too much and have been too ill to fix it. I borrowed this little terrible table that gives me back pain since my desk is our eating table at home for the moment. I ordered a new dining table for home this summer but they keep messing the order up. So I need to keep my desk at home for the family to be able to eat. And then somewhere in the future I’ll get this place together.
In the meanwhile I listen to French chansons and dream myself away.

Well it’s not he end of the world but I just wanted to show you the very glamorous life I lead at the office. Thought it would be a good break to all these smooth extra perfect Kinfolk – idealist images thats on a lot of  blogs.
As for Kinfolk.
If I see another mention about that kinfolk book that comes out I don’t know what to do. It’s like everyone joined the sect. Get me right – they make nice stuff. But I saw this interview about how they brief the photographers & stylist to shoot everything. It was like a whole bible. “The people can’t look to happy or too stern” the light has to be  … bla bla bla. So utterly directed.
It’s all very wonderful but a bit to Stepford Wife-ish for me. Where are the wrinkles, the dirt, the living? Where do they hide all these feelings? Maybe in their imperfectly perfect knitted sweaters or in their beards?
I like nice, I like beauty but I also like friction, graffiti and imperfection that makes a beauty of it’s own. When it all gets to directed I think it looses some sort of soul?

 

stina_note

I’m sharing studio with Stina Persson – such a talented lady. I’ll do a post just about her soon. But look – she writes me messages on her discarded artwork. Stuff that I just want to put up on the wall. <3
How cool is that!?

xx
Isabelle

isabelle_info

Facebook  – InstagramBloglovin

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Karrokarro
October 14, 2015 at 20:57

Håller med. Gillar också fina perfekta bilder men som du säger saknas det ibland lite smuts och soul.

avatar
Elin
October 15, 2015 at 11:52

Älskar det ostylade kontoret, kreativt kaos på riktigt liksom!

avatar
Famapa
October 18, 2015 at 22:52

Håller med Kinfolk, även fast jag beställde boken i veckan. Det är själ löst, helt klart. Som en saga liksom? Men man kan ju titta och tycka att det ser fint ut, samtidigt som man vet att det är så himla krystat och inte på riktigt. Freunden von freunde har bättre balans tycker jag. Fastän det är för många jävla hipsters med! Aja, egentligen spelar det ingen roll. Jag vet att de luras. Och jag är nöjd med mitt, så det gör mig inget ont :)

avatar
isabelle
October 19, 2015 at 15:25
– In reply to: Famapa

Ja jag håller med – som en saga! Jag är också nöjd med mitt men det blir jobbigt när jag jobbar mot en bransch som glömmer bort att det är på låtsas och köper mycket av konceptet.

avatar
Famapa
October 19, 2015 at 21:50
– In reply to: isabelle

Huu! Har fått hem Kinfolk boken idag – så jäkla tråkig! Ser ju ut som en möbel katalog. Önskar att jag tittat i den först, skulle aldrig ha köpt den om jag gjort det. Som tur är verkar ‘vanligt folk’ veta skillnaden på vad som är mer riktigt än fejkat.

Mår du bättre nu? Jag känner igen det där med att åka på grej efter grej och inte bli frisk. Kommer ihåg när du var med i DN för några år sen och fick hjälp med kost och träning? Hinner du ta hand om dig själv? Och är inte ditt lopp nu i oktober?! Jag har inte tränat ordentligt sen i juli, astrist! Jag åkte på en förskylning för en månad sen och har hostat nu i fyra veckor. Funderar på att strunta i att jag inte är 100% och bara köra på. Känner mig som en degklump! Krya på dig, och se till att du hinner andas ut emellan åt :)

avatar
isabelle
October 24, 2015 at 23:19
– In reply to: Famapa

Ah så intressant att höra om boken! Tack för update.

OCh jag blir inte frisk. Fick hoppa loppet- så surt. Och har inte tränat på 8 veckor. Fattar inte vad det är. Sen kommer man ju in i en ond cirkel. Jag som var så bra på gång. är i samma länge att jag funderar på att bara köra samtidigt så har jag ork som en 100 åring ungefär.
Hoppas vi båda hinner vända det hela!
kram