The cozy corner – Collaboration w Granit part 3.

isabelle_granit_35

Har ju glömt att visa den här sista lilla bildserien som jag också gjorde för Granit! Idén om att barnen vill vara där vi vuxna är. Och de bygger ju så gärna kojor. Så vi ställde tältet mitt i rummet och gjorde som en liten tv-dinner/picknick bredvid.

isabelle_granit_37

Drakblod måste ni testa – väldigt näringsrikt faktiskt.

isabelle_granit_38

En tårtfat är ju också fiffigt att ha tex på ett bord för småförvaring. Kanterna dekorerade jag med washitejp!

isabelle_granit_39

isabelle_granit_45

 

isabelle_granit43

 

Det är ju härligt med en egen liten läktare av plantor i olika nivåer!

 

 

isabelle_granit_48

De här tälten funkar ju också toppen att måla på. Jag och Beppe gick ut på vår gård och bara stänkte lite på tältet och han målade lite gubbar som svärdas – det funkar ju också fint. Men jag tänker mig att man också kan måla träd eller grafiska former eller skära ut ett fönster eller skuggor av vad som gömmer sig inuti – tex. monster eller kanske grisar ?

//

These images are also part of my collab with Granit. The cozy corner for kids in the living room. i’m thinking you put a tent there some days and other days you simply stuff it away. And these tents are great- you can even paint on them. A kitchen tray with different floors I also decorated with washi tape and used it as a storage for small things.

These images are a job/collaboration I did with GRanit!

Part 1- Everyone in the Family
Part 2- The charging station/ DIY wagon

 

xx
Isabelle

isabelle_info

 

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Anette
October 7, 2015 at 08:34

Hej Isabelle
så himla snyggt du gör, blir så inspirerad.
En fråga – vad är drakblod – har du blandat den själv ? //Anette

avatar
isabelle
October 7, 2015 at 10:58
– In reply to: Anette

Tack Anette för pepp! Ja, jag brottade ner en drake bakom Katarinakyrkan i förrgår kväll och lyckades få lite saft. Den kommer egentligen från extra fina hallon som drakarna plockar ovanför högakusten. Men de måste ju keep up the apperances om att de är hårda och onda – så jag hjälper dem med det. mvh the kind dragon slayer

avatar
Mariette
October 9, 2015 at 20:26

Så fint! Hur sätter man upp Granits romerska ringar? Har köpt dem men hajar inte… (har frilagda takbjälkar som funkar att “knyta runt”)

avatar
Mariette
October 9, 2015 at 20:26