Stuck in bed

Suicide-Squad-2016-Task-Force-X-Movie-Characters-HD-Wallpaper-900x563
Alltså jag har typ varit sjuk i 4 veckor nu. Håller på bli galen. Eller först var jag med om en liten minioperation som lämnade mig totalt utslagen efteråt och sen höll jag precis på att vända det hela så fick jag nån flunsa som såklart inte går över eftersom jag hoppar in och jobbar och aldrig hinner bli riktigt bra. Jag har inte direkt jobbet som gör att jag kan sjukskriva mig.
Det är ok men så tråkigt när livet liksom pausas och det är så mycket jag vill göra som bara står och stampar…
Anyways har tid att se grejer på tv och slösurfa. Det är typ det som funkar just nu.
Här är lite grejer som jag läst och sett

1. Höll på att do in my pants av rädsla när jag såg denna början av trailern men tror nog att den är mer rolig än läskig. Och det är kul att läsa om Jared Leto som går all in under inspelning som Will Smith berättar här i Vanity Fair. Dock har jag många obesvarade frågor- pausar man bara sitt liv eller hur funkar det i verkligheten. Hälsar han bara inte på sin co-workers eller blir han galen när han inte spelar in?

Konstfack-31-720x380
Kristina Schultz gick tillslut ut Konstfack men höll på att få icke godkänt. Hennes idé om examensarbete var att ta bort alla prylar hemma och sen bara producera saker själv som hon, hennes man och barn verkligen behövde. Alltså på något sätt gå till botten med vad vi behöver och mår bra av. Väldigt intressant.  Läs mer om hennes tankar här.
Jag har nog kommit på att jag inte såklart behöver så mycket alls men blir glad av roliga prylar runt mig.

 

43055-R3L8T8D-650-lookingup.png

3. Det här tyckte jag också var intressant – Why is Generation Y unhappy?
En teori om Generation Y alltså folk födda mellan slutet av 70-talet – 90 talet. Som testar en massa olika jobb, är aktiva på sociala medier och lver livet men som ändå är lite missnöjda eller småolyckliga på något sätt. Tycker ni att det stämmer? Känner ni igen er?
Kan vara bra att tänka på detta också för att se till hur vi uppfostrar våra egna barn!

 

5wg6o2c66d8vw60c1nv5

Och slutligen Twiglight firar 10 år. Jag var lite sen på den pucken och kommer ihåg hur jag låg – höggravid på landet och vältrade mig i dessa tonårshormoner. Galet också att författarinnan Stephanie Meyer släpper en  gender swapped ny saga som egentligen är exakt  samma som den andra men med ombytta roller – Eh weird. Inte gender swapping det låter ju bra men att bara byta namnen och släppa samma bok – hon har ju redan trillioner pengar på banken. Det här nonsens  inlägget hos Manrepeller om Twilight var dock väldigt kul.
Och jag måste nog göra en poster av bilden ovan… Min hjärna säger Tema Jakop men mitt lammköttshjärta är team Edward…

//
I’m home yet again in bed with the flu. It’s like I never get well. So annoying.
Well got to watch movies and other stuff- here are some links to things I found
1. Suicide Squad seems more fun than scary that I initially thought and pretty fun reading in Vanity Fair about Will smiths Jared leto experience..
2. An Swedish art student went to explore how to live without things and if she needed any stuff she went ahead and made it at school. It’s a Swedish text. But pretty interesting .

3. Why is Generation Y unhappy? This was interesting – about older generations and the expectations of the generation Y. With social media, a mixed background of studies and different work plus the feeling of anyone can become anything. This kind of entitlement messes with the brain. Do you agree?

xx
Isabelle

isabelle_info

 

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Marie
October 12, 2015 at 20:07

Hope you get well soon! X

avatar
isabelle
October 13, 2015 at 22:08
– In reply to: Marie

thank you!!!

avatar
Cigi
October 13, 2015 at 14:51

Really interesting the Kristina Schultz experiment. I feel tempted to get rid off all my stuff and get only what I need.
Get on well soon!

avatar
isabelle
October 13, 2015 at 22:08
– In reply to: Cigi

Yeah Cigi, me too! Also think it was so interesting. Such a great idea to kind of start over.