I do 2 want to become a skateboarding mom!

I’m sitting in my studio and one of my jobs got postponed and it got me a little lost. Then I found this clip! Wow! I’ve been thinking about it- to start skateboarding but never done it. Maybe now is the time?

hughholland

I do love the old aesthetics of  skateboarding from the 70’s – these images are from Hugh Holland love them! Read an interview with him right here.

rediscovered2

rediscovered

my-mom-skateboarding

This last image found over here.
xx
Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Martina
October 21, 2015 at 12:37

Jag har alltid velat lära mig skejta! Har en man och en son som skejtar och jag äger t.o.m en pennyboard! Kan det vara åldern som gör att man blir lte feg? ;) I Leksand ska det byggas en betongpark så snart finns det inga ursäkter för mig som bor här. Finns även en grupp på FB som heter “Gubb- och tantskejting i Leksand”, tips ;)

avatar
isabelle
October 24, 2015 at 23:16
– In reply to: Martina

lets do it! vi får hålla varandra uppdaterade helt enkelt!