Suffragette movie – pepp!

Oh så jag upptäckte just denna film som kommer i slutet av oktober. Som handlar om kampen om kvinnor rösträtt i England i början av 1900-talet! Alltså rörelsen med Suffragetter (kommer från Franska Suffrage – Right to vote) Det var en hård och blodig kamp då, militant rent av och leddes i England av Christabel & Emmeline Pankhurst som i filmen spelas av Meryl Streep. Helena Bonahm och Cary Mullholigan är också några andra kända toppnamn som är med.

Annie_Kenney_and_Christabel_Pankhurst

<3

//
I’m really looking forward to watching this movie about the Suffragettes. The women who fought in the beginning of 1900 for Womens right to vote!

xx
Isabelle

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Jenny from DosFamily
September 28, 2015 at 09:19

denna måste jag se.