Resting at home

DSC01139

Igår var jag med om en liten operation (inget allvarligt och allt har gått bra) men det plus att jag har jobbat sjukt mycket de senaste veckorna gör att jag är helt slut. Så jag passar på att titta på regnet inifrån istället för att gå ut.

DSC01128

Jag gosar med katten, kollar på serier och njuter av min privilegierade och fina tillvaro.

IMG_7958

Jag fick också ett bud med frukost från Fiskars imorse. Frallor och köksverktyg. Tack för det!

DSC01144

 

Och häromdagen så damp det ner en inredningsbok från Sköna Hem som kommer ut i dagarna. Den är stor som en telefonkatalog. Späckad med inredningsbilder. Jag tänkte först när jag fick höra om den – att varför göra en sådan här bok? Det svåra är ju att de lätt känns daterade väldigt fort men jag måste säga att det istället känns väldigt lyxigt att mest ha en massa fina bilder samlade och hopplockade efter stilar, idéer eller färg.

skona_hem_bok

Slutsatsen efter att ha bläddrat i den här boken är ändå att inredningar som inte följer regler dvs trender och som blandar hej vilt är de som faktiskt håller och funkar i längden. Det finns nog inte ett trendigt hem i den boken, men det finns stilrena, lite knäppa, eclectic, blandade och roliga hem!

IMG_7968

Frullesugen katt. Han är ju så göllig.


DSC01131

Hundöraplantan funkar fint på min snickarbänk tillsammans med den gamla lampan och AT-Aten!

//

I had a small surgery and now I’m back home. Everything is fine. I’m just a bit exhausted. So I’m spending some time in the sofa – watching movies and hanging with the cat. I also got breakfast send to my door by Fiskars and got a book from the interior magazine Sköna Hem.

xx
Isabelle