A room for everyone in the family – Granit Collab part 1

isabelle_granit02

I våras så fick jag frågan av Granit att göra min version av deras prylar. Hur blir det om man blandar deras något monokroma enkla färgskala men leksaker och mer färg. Vi skulle göra tre “stora” bilder och sen fler mindre bilder i bilden. Dessutom gjorde vi en liten film.
Jag gillar ju när barnens värld integreras i de vuxnas. När det känns och syns att barn också bor i ett hem. Utan att det för den delen måste bli ett barnrum av hela hemmet. Utan att det kanske mer handlar om en lekfullhet.

Så precis innan sommaren så plåtade vi Granits höstkampanj,  som precis kommit ut nu,  här hemma hos mig. Jag jobbar ju mycket så att vi plåtar hemma hos mig, använder mina grejer som scenografi. Men det här är ju en fiktiv värld. Jag bor ju inte så här utan mitt hem är bara istället för att vara i en studio. Men det är ju kul att se lägenheten på olika sätt!

//
Granit is a Swedish brand that makes storage solutions and smart nice details for your home. They make almost everything in black, white or grey. So they asked me to put their stuff in a more colorful & playful world. Making a room for both grownups and kids. Something that suits a whole family.
We shot it at my home – because that’s how I work. Still this is a dream world I do not live like this. But it is fun to see how a home can change!

isabelle_ganit13

isabelle_granit10

Writing outside the box

isabelle_granit18

isabelle_granit05

Hello mr cat!

isabelle_granit09

 

isabelle_granit03

Det här är Granits hjulplattor som man kan ställa under olika backar. Jag limmade på legoplattor med smältlim. Då kan man göra olika byggen och sen köra in dem under ett bord eller ett skåp till man ska leka nästa gång.
//

A lego DIY – glue some lego plates on top of a trolley on wheels. easy when you want to clean up or save your lego art. Just push the board under a table or some storage…

This post is about a job collaboration I did with the store Granit.

xx
Isabelle