Work starts with a loud bang

IMG_6831

Igår gick jag upp 0500 – plockade upp fotograf & ass, köpte blommor och körde 30 mil för att plåta ett hus. Sen hem igen. Första arbetsdagen landade på 19 timmars jobb och 60 mils körning. Idag är det superfint väder men jag har dragit ner alla gardiner här hemma och kollat på film, själv, HELA DAGEN. Damn så fantastiskt skönt. Har sett Insurgent, känns ju töntigt att säga men älskar Divergent trilogi böckerna – filmerna är sådär.  Såg fyra avsnitt av Catastrophe som nu finns på SVT Play. Väldigt rolig serie. Och avslutade med hela the Heat. Har bara sett början innan. Alltså Melissa McCarthy och Bullock är ju så bra – längtar så efter nya Ghostbusters.
Ovan är min pappa & hans hund.

IMG_6775

Spår av det förgångna. Den understa skulle jag gärna sätta upp här hemma. Hörrni var det inte bättre förr ;-)

 

 

IMG_6834

 

Här är mitt grymma team för dagen! Farran, fantastiska Elin som assar åt mig och grymma fotografen Kristofer Johnsson! Alla kämpade på så bra!

IMG_6832

Och behöll glädjen ut i det sista! PAppa <3

//
A long first day at work yesterday. 19h & 600 km in a car. Sooo tired today. But we had fun with a great team!

xx
Isabelle