This chair

Beetle_Brass_Lounge

Jag sommarjobbade första gången som 13-åring och då på ett företag som gjorde och sålde lotter. Bland annat sådana tombola lotter till Gröna Lund. sådana som liksom är limmade i ytterkanterna. Vi fixade stora sopsäckar med lotter och la in typ en vinstlott i hela säcken. Anyways. Ända sedan dess har jag räknat de pengar som jag tjänat i resor. Alltså hur långt kommer jag i världen med min lön..? Så om jag hade ca 13 000 kronor över skulle jag aldrig lägga den på en stol. Men det här måste nog ändå vara den finaste stolen nästan typ ever. Gubis Beetle Chair. <3 Blev påmind av Malins inlägg!

 

43435_05

I’m so in love with this chair from Gubi. The beetle. Way over my league though. I would never spend this money on a chair but I thinks it’s just perfection.
xx
Isabelle

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
DomArtStyl
August 10, 2015 at 08:57

Very nice chairs.