Beckers new color chart with colors choosen by kids interpreted by me

beckers_byra_isabelle
I dagarna så kom Beckers ut med en ny färgkarta som jag har fått vara med och tolka. Färgerna är utvalda av ett gäng barn och sen valde jag ur de kulörerna och byggde upp olika miljöer som kunde visa upp dem. Med barn i fokus alltså!
Ovan ser ni den rosa Karamell och den svarta taggiga heter Rocknroll. Byrån är målad i vit kokos, svart rock n roll, svag lila Bubbelgum och knopparna i Tistel. Tanken med det här rummet var att en tweenie skulle bo här.

beckers_koja_isabelle

Kojan byggde jag i det här programmet – och nu fick den färg! I form av Beckers – Princessa, Kolibri, Bubbelgum, Karamell och Hav.

becekrs_skol_bed_isabelle
Nytt för Sverige är också att man kan bryta skoltavelfärg i Beckers 336 olika kulörer! Ju mörkare kulör – desto lättare att rita på men det går ju på alla de olika färgerna. Man bryter dem helt enkelt i vilken nyans man vill.

beckers_stripes_isabelle
Egetnligen är jag Aik-are men bor ju på söder och då fick det bli lite Bajen influerade ränder på väggen helt enkelt. Stolarna är målade i färgen Aruba med Rosa detaljer i Tistel. Ilustrationen på väggen är Teenwolf Carl från Sammy Rose

Skrivbord_detalj_beckers_isabelle

 

ÄR mycket nöjd med skrivbordet som jag målade i skoltavelfärg i formen av ja det ser ni ju ett stort anteckningsblock. Och det är alltså vit skoltavelfärg som det går att skriva på. Ränder i Petunia & Kolibri.

beckers_tavel_isabelle

 

Tavlorna målades direkt på väggen och fick färg på ramarna.

 

 

 

 

Kojahylla_isabelle_beckers

Om man vill hålla i ordning i hyllan så kan man ju måla ut formen av det som står framför!

beckers_Prickig_isabelle

Prickarna gjorde jag genom att doppa sidokanten av en liten roller i färg och bara dutta på väggen. Skoltavelfärg på en dörr är ju kul! (Katten & ugglan är gjord av Johanna aprilapril och finns som posters)

beckers_isabelle_orange

Färgerna i kartan är ganska starka och behövs ju inte användas så här ihop – såklart. Det kan ju bli lite mycket för alla vit-hems-älskare men en detalj här och var ju nog ungarna glada!

Katt_vid_mushal_beckers_isabelle

Min lilla katt fick också vara med såklart. Han är ju grym på att fastna på bild. Det var en av kriterierna som jag ville när jag skaffade katt. Att han kunde gå på lådan men också fastna på bild…

Hela kulörkartan hittar ni här!

//
The color producer Beckers has made a new color chart. I had the chance to interpret and make photo’s with all these different shades. Some new for Sweden is that it’s now possible to get chalk board paint in 336 different shades. Fun news! My cat also got in the picture!

xxx
Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Karin/Pysselbolaget
August 31, 2015 at 09:33

Det ser fantastiskt ut! Vilket paradis för att färgälskade kreativa ungar! Blir nästan sugen på att måla om själv.

avatar
isabelle
September 2, 2015 at 17:29
– In reply to: Karin/Pysselbolaget

Jaaa mer färg åt folket!