From my washing line

tvatt

Några tips från min tvättlina! Om ni letar efter enkla coola tåliga bomulls underkläder för barn så brukar jag alltid köpa linnen, trosor & kalsonger på stora matbutiker när jag är utomlands. Tänk typ vita farfarskalsonger och linnen. Typ Ica Maxi. De brukar ha så bra basic – grejer i typ Spanien, Frankrike, Mexico och nu i Turkiet hittade jag dessa neon-kalsonger till Beppe. Inte så klassiska kanske men jag blir så irriterad på att många underkläder i Sverige ska vara så könsstereotypa i färger och mönster. Numera säljs ju Petit Bateu i Sverige men ganska dyrt. I frankrike kan man ju hitta det märket i matbutiker ganska billigt. Kan vara bra att tänka på om ni är ute och reser.

tvatt13

Nu när jag hängde tvätt kom jag och tänka på mina randiga superstrumpor från Nike. Typ träningsstödstrumor och de bästa jag någonsin haft. Precis som att benen får robotstyrka på vägen!

Och vill ni ha balla t-shirts till era ungar så missa inte att Toca Boca har en egen webbshop med roliga t-shirts, collegetröjor, strumpor och posters i mycket bra kvalité!
tvatt4

Det var allt från tvättfronten idag!

//

* I like to buy basic underwear to my kids when I travel – these neon pants are from Turkey.
* And my Nike compression socks really helps my running
*Also the childrens app company Toca Boca does great t-shirts and other gear! Check them out here.

xx

Isabelle