Book tip – It’s about love

its-about-love
Jag har hunnit med ännu en bok – It’s about love av Steven Camden. Det här är lite av en modern Y/A West side story grundidé,  tycker jag nog. Men bottomline handlar den om Luke som möter Leia (!) på en filmkurs. Nutid typ i Birmingham. Han kommer från ett rufft område och hon från mer pengar men de klickar och har någonting på gång.
Förra veckan hade jag bakat och drack en cola lite för sent så jag var typ klarvaken hela natten och plöjde denna bok rakt igenom. Det är liksom inte en bok som man baxnar av men samtidigt så gillade jag den. En bra lättläst sommarbok helt enkelt. Den handlar inte bara om deras lilla kärleksaffär, utan även om hans kärlek (hat) till området han kommer ifrån och nog behöver bryta med, gamla kompisar som hänger kvar och som speglar vem man är även om man vill vidare och hur saker ändras i en familj över åren. Vissa delar är skrivna som ett filmmanus och man läser den liten som en film.

Jag är en sucker för alla slags kärleksaffärer, framförallt Y/A men den här är liksom ingen Twighlight och ingen chic lit. Utan mer hård engelsk på något sätt.
Om någon har läst den – vad tyckte ni?

xx
Isabelle

//

I’ve read It’s about love by Steven Camden. And I think it’s a good summer read – get lots of real reviews here

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Fiona
July 20, 2015 at 11:28

Hej hallå!

Blev ju jättepepp på boken. Men den finns inte att köpa i Sverige? :'(

/Fiona

avatar
isabelle
July 20, 2015 at 23:48
– In reply to: Fiona

Jorå! Jag köpte på the English bookshop på Östgötagatan innan sommaren men hittade den även här http://www.adlibris.com/se/bok/its-about-love-9780007511242

avatar
isabelle
July 20, 2015 at 23:48
– In reply to: isabelle

Hoppas du gillar!

avatar
Fiona
July 21, 2015 at 12:48
– In reply to: isabelle

Tack! Vet inte hur jag sökte O.o nu är den beställd :) /Fiona