Before & after 

  Vårt Härbre på landet är byggt 1825 och det är så fantastiskt tjusigt och coolt. Fattar inte hur de fick ihop allt (=husen) (äsch allt annat också i kyla och misär som jag ser på det kanske) Anyways -för två år sen så byggde jag om huset lite, det fick bli en bast och gästhus. Men visar mer av det sen. Nu får ni se golvplanken innan och efter städning.

Höll på att tvätta huset en hel sommar. Herregud som jag slet. Bar vattenhinkar,såpade och skruppade. Efter typ en halv kvm var vattnet svart och jag fick börja om. Fan vad jag ville dra in en högtryckstvätt och köra likt nån skjutglad typ man ser på film. Men då skulle trät aldrig torka tyvärr. Men fint blev det tillslut -eller hur?

//

I have a house by our cottage in Dalarna. It used to be a storage for food back in the days and was build in 1825. Look at these floorboards before and after I cleaned them!

Xx

Isabelle

clean