Great Books for the summer!

 

5 böcker på 10 dagar i Turkiet! Bam! De här två gillade jag bäst.  

Båda är YA böcker men det spelar ju ingen roll tycker jag!

Favvisen va I’ll give you the sun av Jandy Nelson. Ett tvillingpar -deras relation, familj och kärlekshistorier på ett väldigt härligt och fint sätt! Ville bli kompis med alla vilket är ett bra betyg känner jag.

Den andra heter We were liars av E lockhart. Och handlar om en rik familj med morfar, mostrar och en massa kusiner som tillbringar ett lyxigt sommarliv på deras egna ö typ i Hamptons utanför New York. En av de äldsta fyra kusinerna råkar ut för en olycka under sommaren när de är 15 och sen försöker hon komma ihåg vad det var som egentligen hände. Jag berättade den här historien, samtidigt som jag läste för min familj och vi var alla trollbundna. Den handlar såklart om kärlek men också om stora familjer och krav och hemligheter som man inte får eller vill prata om. 

  
De här böckerna är sådana jag köpt och kommer att läsa men återkommer om dem sen!

//

Two great Books for the summer!

 And other books I’ve bought and are going to read!

Xx

Isabelle

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Lisa
June 30, 2015 at 21:30

Hej! Tack för boktips. Jag tänkte fråga efter tapettips. Viska bygga en trevåningssängäng i barnens rum och då kan det ju vara kul om man får titta å något härligt innan man somnar in. Så taken är kanske att tapetsera undersidan av sängen ovanför. Rummet är grönt med vita moln och en vägg med gröna solstrålar. Men det,kanske inte spelar så stor roll.