Tornado hair and the longing for a garden

flowers

En sådan skön vecka ändå. Trots regn och kyla. Jag har avverkat alla stora jobb för våren. Så mitt liv handlar mest om möten, fika och tänka framåt. Eller när jag kommer att ha tid att tänka framåt – that is…
Imorrn plåtar jag omslag för Hem, Villa & Bostadsrätts mässan som jag ska vara med på i höst. Både i Stockholm och Göteborg. OCh sen ska vi bestämma hur mitt område på mässan ska se ut. Och efter det ska jag förbi Bemz på lunch. Onsdag ska jag kolla in Malaika Cottons grejer – de har nämligen en popup shop. Och sen är det stor fest på dagis. Beppe slutar ju där nu. Buhu bästaste stället ever. Kommer sakna det så mycket. För i höst så har vi bara skolbarn! Herregud! På torsdag ska jag ha workshop med mina super- agenter. Ska bli väldigt kul och sen måste jag få in en lunch med min Blenda och en massage på det. Så synd om mig. På fredag så hänger jag först på bloggfrulle med bästa Maria från Husligheter som har fixat fint hos Grandpa på söder. Och sen ska jag på möte på Beckers. På lördag ska jag på värsta hemmafesten. 160 pers i en villa. Alltså fatta så roligt!

 

 

 

 

 

sofarain

Annars såg 1 juni ut såhär hemma hos oss. Mysigt om det fortfarande hade varit söndag och vi kunde ha bäddat ner oss.

tornado-hair

Men det var bara att ge sig ut och får en tvätt och en blow dry på samma gång.
Hoppas ni får en fin vecka!

//
I finished all my big projects for this spring last week so this following weeks are all about meetings and looking forward. But I’m really bad at planning ahead. Normally I don’t know what I’ll do 3 months laters. And I’m lousy setting goals. But I’ll try! Tomorrow I’ll shoot a cover for Hem & Villa that I’ll be working with in October. And I’ll have so many fun meetings and lunches. Finally I’ll have the time to meet some people before heading to the countryside.
Sweden is still kind of cold. Total water tornado today. Felt like stepping out and into a washing machine. Hopefully it will all turn around soon.
Hope you’ll have a great week!
xx
Isabelle

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Blenda
June 4, 2015 at 23:18

Bebe, men vad hände med vår lunch… Vi måste hinna ses innan du blir Dalkulla igen! Zehr Güt… Puss kram