This n’ that

IMG_3401

Crazy days – alla dagar är som Kosläpp just nu. Till och med Ken ‘feels the pressaure’ att han drunknar i allt som ska göras just nu.

beppe_changingroom

Beppe ger upp i omklädningsrummet på H&M medan syrran förklarar att hon loooves fashion.

della_kak

Vi har varit på Petters Burger-hak vid Hornstull – Käk. Det var mycket bra. Stans bästa Veggoburgare hittills måste jag säga och grym hip hop spisades också! Ser ni detaljen med typ fula ljudisoleringsblock man brukar ha i taket men nu i hexagoner och på väggen? Smart och ser ballt ut. Oroar mig dock för hur man städar av dem?
marcus_Samir-soudah

Vi är också lite lätt besatta av Sveriges Yngste Mästerkock här hemma. Så när jag plåtades med Marcus häromdagen så steg min kurs här hemma. Della lagar omelett till mig varje dag efter att ha sett Tina visa hur man gör i programmet.  Något jag hoppas fortsätter så att vi får iallafall två personer här hemma som kan laga mat. Häromdagen snackade jag med några polare som räknade upp det bästa som de själva tyckte att de hade lagat. Jag kom inte på en enda gång eller rätt som jag lagat något som fick folk att smälta… Får skärpa mig – fyller ju 40 nästa år.
studioSamirsoudah
Fotografen Samir Soudha hade tavlor runt om hela studion och det var målat typ överallt. Great tycker jag.

//
– These weeks before the summer is pretty hectic for everyone! Even Ken feels the drowning sensation!
– And Beppe gives up in the changing rooms at H&m. His sister looves fashion and can be in there 4- like ever!
– We also tasted the best veggie burger in town at the hip-hoper PEtters Burger joint called – Käk )grub in Swedish)
– And I been photographed with one of the jury chef’s from the Swedish version of Junior Master Chef. Which has helped my raking here at home – just meeting him that is. Not my food making. I’m simply lousy at cooking.
– The photographer in htat studio made these Basquiat- like paintings everywhere. Kin of fun!

xxx
Isabelle