The first picnic of the year!

_MG_0588

I torsdags så bjöd Granit in till picknick i Humlegården nere på stan. Det var ju första riktiga sommardagen kan man säga så det var ju toppen! Jag har precis gjort ett jobb för Granit så det var extra kul att hänga med gänget igen. Och ananrs är jag ganska dålig på att springa på sådanahär event. hinner liksom aldrig men nu är det ju sommar och allt.
//

A couple of days ago we got invited to a picnic together with Swedish brand Granit. They wanted to show all their summer stuff. Usually I never have time to attend events like this because I have too much work all the time but I have recently done a job with them and it’s summer so I had to take some time off for this!

_MG_0390

Alla familjer fick en lyxig låda med bullar, mackor, oljor, frukt och grejer.
//
Every family got a huge box filled with delicious treats and stuff.

_MG_0602

Pennor och stämplar och annat kul att leka med.
//

And the kids had different tables with stuff to play with.

_MG_0751
Här hänger snackar jag med min elle blogg kollega Volang Linda och hennes Chaplin som instisterade på att äta upp vår mat ;-)
//
Here you see me talking to another Elle Blogger – Volang Linda. Her son kept on eating our food!

IMG_3898

2 sekunder stilla sen var han iväg igen. Min lilla tornado
//
Beppe was still for about 2 seconds.

_MG_0876

Jag och Sofia tar en old-school selfie med en Polaroid kamera. Måste nog ändå köpa en sån igen – det blir så fint.
//
Me and Sofia did an old school selfie with a Polaroid camera. Have to get me one of those again.

IMG_3900

Alltså när jag började jobba med fotograferingar så var det ju polaroider som man testade ljuset med som man såg att bilden satt som den skulle. Sen fick man vänta och värmde dem i armhålan så det skulle gå snabbare. Herregud vilken tid det tog.
//
I mean when I started working we used Polaroids to check the light and composition of a photo. That took ages. When writing this I  truly feel like a dinosaurs. We used to warm it under our armpits to make it go quicker. But I mean a shoot would take such a long time.

_MG_0853
Min kompis Sofia är ju ganska väldigt cool faktiskt!
//
My friend Sofia is awesomely cool.

IMG_3896
Hej hej tack för idag!
//
bye bye!

xxx
Isabelle