My Kitchen – the before images

rum_nere

Köket var på nedervåningen när vi köpte lägenheten. Jag tyckte det var lite synd. Dels för att vi behövde fler rum men också för att rummet där uppe ä så härligt. Det är liksom där man vill vara mest hela tiden. OCh precis det sa de förra ägarna att man blev hängande i köket fast än det hade varit härligt att vara i det stora rummet där uppe.

stortrum2

Pluspoängen var att där uppe så fanns det redan ett pentry i hörnet. Vilket innebar att det redan fanns vatten. Något som brukar vara lite knepigt men som också kan bli kostsamt att flytta. Men det är ju aldrig omöjligt. Det bästa är att kolla på en planskiss och se om ett rum som ni vill flytta kök till är nära ett badrum eller toalett – alltså nära befintligt vatten.

stortrum2medkok

 

Några av mina skisser på hur det kunde se ut. Det gäller ju att få plats också och visst ekvationen väldigt lång man och snedtak är inte det bästa, men vi har fått ihop det!

 

 

 

 

EP4_koket_storbild

Och så här blev det lite i hörnet tillslut.

//

When we bought this apartment – the kitchen was on the lower deck of the apartment. But the room on top is so lovely I found it a bit wrong to be there  and also it was better use of the space for us to move it. We where lucky cause there was already a little kitchenette there. So we had water! Soemthing that otherwise costs money and time.
It’s a great corner to have the kitchen in.

XX

Isabelle

 

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Elsa
June 7, 2015 at 19:11

I definitely prefer the after ;)

avatar
Anna
June 8, 2015 at 12:15

Ananaslampan! JAG DÖR! Måsta ha den. Kanske gör inbrott hos dig.

avatar
isabelle
June 9, 2015 at 13:57
– In reply to: Anna

haha nej Anna gör det inte!

avatar
Karin
June 10, 2015 at 19:49

Så fint! Gillar verkligen den varma grå tonen på dörrarna, kan du dela med dig av färgkoden tro?

avatar
isabelle
June 10, 2015 at 22:16
– In reply to: Karin

Karin, det är Kalklitir. Tror det är färgen san saccaria