Isabelle Flyttar – episode bygg en koja i barnrummet

Jag har såklart också fixat mina barns rum här hemma. De har ju hela nedervåningen av lägenheten. Eller just nu hänger DElla mest där. Beppe har inte vant sig vid 2 våningar ännu men det kommer väl. Eftersom jag tycker att de fortfarande kan dela rum och på det sättet få lite mer plats, om än gemensam Så delade vi upp det så Della fick det ena hörnet och sen byggde jag en koja till Beppe.

Hoppas ni gillar avsnittet!

//
Naturally I had to the kids room here in our new crib. But I didn’t yet want to do two rooms so thay are still sharing but have their different parts of the lower part of the apartement. In this episode you see me and my dad make this little cabin under the stairs for beppe!

xx
Isabelle

Tack till mina Isabelle Flyttar samarbetsartners!
Byggmax, Beckers, Hemnet & Puustelli Miinus!

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Space saver – combine a wardrobe and a staircase leading up to a ceiling hammock | Dos Family
June 24, 2015 at 16:06

[…] PS: Viola´s room was featured in our (mine and Iabelle´s) book Room for Kids. PS2: Want more kid room inspo? Check out Isabelle´s show here ! […]