Follow me!

 

instagram_isabelle_mcallister

 

Ni vet väl att jag finns på lite för många ställen än för mitt eget bästa alla gånger? Näromen det kan ju vara bra nu när det sommar att inte aktivt behöva leta sig fram till uppdateringar. För jag hoppas verkligen att ni hänger med mig även i sommar!
OVan är ju mitt instagram – ni hittar mig på @isabellemcallister

//
Here are so many ways to follow me if you like! Could be good in the summer – to get updates without doing so much work?
Above you see some parts of my Instagram. @isabellemcallister

 

 

 

bloglovin_isabelelmca

 

Om du använder dig av Bloglovin eller Feedly så finns jag såklart även där! Men ibland måste man leta lite. Själv läser jag typ aldrig läser bloggar på datorn längre sen jag började med dem apparna.
//
If you use Bloglovin or feedly I’m also on there. Sometimes you have too search for me but I promise you find me!
I use bloglovin myself. Completly stopped reading blogs on the computer.

dosfamily_facebook

Vi har också en facebookgrupp för dosfamily. Förut så var det ju bara dosfamily bloggen som uppdaterades där – nu är det både min och jennys blogg. Plus att vi lägger upp lite roliga saker som vi hittar hos andra på Facebook.  Min automatiska publicering på Facebook krånglar lite men annars ska ni kunna få en facebook uppdatering varje gång det kommer något nytt på bloggen.
//
If you follow dosfamily on Facebook you’ll get the blogpost from both me and jenny plus some x-tra cool stuff that we find on the www. Normally all our blogposts goes up on the fb wall when we post new ones – but I had some problems connecting this new elledecoration one. But hopefully it’s sorted soon.

facebook_isabellemcallsiter

 

På facebook har jag också en egen sida där jag lägger upp blogginlägg men också info om föreläsnignar och andra jobb som jag gör mest i Sverige.
//

I also have a  FB page. There I post blog updates but also info about talks or other stuff going on with my work. Mainly in Swedish.

isabelle_homepage

Sen har vi hemsidan isabelle.se som blir en blandad jobbkompott- en slags portfolio men också en kalender över sånt som komma skall. Känns bara som jag fått upp 1/3 av allt jag gör….
//
Then you have isabelle.se – my portfolio with jobs I’ve done and jobs to come!
pintreset-isabellema

Jag pinnar inte så mycket men lite gött finns där med. isabellemca
//
I’m not a heavy pinner but I’m on Pinterest as well

 

youtube_isa

Till sist får vi ju inte glömma you tube! youtube.com/c/isabellemcallister
And we can’t forget You Tube –youtube.com/c/isabellemcallister

XX
Isabelle