This week

isa

Tack för alla kommentarer om bloggen – uppskattar det så mycket!  DEt är ju det som är roligt med att blogga. Att få kommentarer och liksom snacka med folk från alla olika ställen. Vi får se med språket. Just nu är det mest läsare från Sverige men det är ändå folk överallt ifrån som också läser vilket är kul!

Den här bilden tog jag precis. Jag har fortfarande inte duschat efter joggrundan, seven minutes appen, optikern och kiropraktorn fastän klockan börjar närma sig fem på eftermiddagen. Beppe tittar på Power Rangers, så till ah bog, bam gaah ljud sitter jag och försöker jobba undan lite. Jag är egentligen eller jobbar egentligen som bäst mellan 15-19 vilket passar sjukt dåligt med familj…

Den här veckan så föreläser jag imorgon på Fotografiska för Sabo.se och sen ska jag på massage hos Josefin som är så grymt bra. Hon använder nån slags hammare – sjustjärnshammaren med en massa minispikar på. Den ser ut och låter som något man skulle kunna använda i Kung Fu Panda. Den tar hon fram när jag har misskött mig – stressat för mycket och tränat för lite.

På onsdag ska jag sitta hemma och rita för nästa vecka så plåtar vi höstkampanjen till ett stort svenskt inredningsföretag här hemma. Grejen är den att jag blir bara sämre på att rita med åren. Vilket är helt galet med det jobbet jag har men jag collagar mig fram till något slags bevis på vad jag har i huvudet… det brukar gå bra hehe

Torsdag är det idégenomgång för nästa vecka och jag borde åka ut en sväng till Ikea för jag handlade en massa grejer fär en vecka sen som inte alls blev bra här hemma. Suck. Kommer inte vidare här..

Fredag så är det cirkusuppvisning av barnen på dagis. Ser verkligen fram emot det! och sen fyller min bästa Blenda år så då blir det party på kvällen! yay! Hoppas på fint väder såklart.
Helgen har jag aldrig någon aning om vad som händer i övrigt. Vi planerar typ aldrig nått utan vi får se vad som händer.
Hur ser det ut för er?
Idag hade jag också äran att springa på bästa Lo Bjurulf (bilden nedan) – blir alltid så varm i hjärtat. Hon är inte bara en av Sveriges absolut vassaste inredare och är också guld inombords <3

lo2

This week. Well I just took the top pic of me. It’s almost five a clock and I’m still sitting here sweaty after my running session, doing the seven app, going to my chiropractor & optician this morning… It’s in the afternoons that I’m actually doing my best – work. It’s like in the mornings I’m building up some steam and then in the middle of it all I need to get the kids. Damn.

I’m also very happy about your comments about this blog! I love hearing your thoughts, ideas and feedback! Thats what makes blogging fun. I’ll see what to do with the langugages…

Well tomorrow I’ll give a key note speach at Fotografiska museum for Sabo.se and then I’ll be getting a massage in the evening! My masseuse is very very good. She also uses a weird spiky hammer called the seven stars hammer which looks like something out of the Kung Fu Panda movie! But helps a lot when I stressed too much and haven’t had time to work out…

Wednesday is sketch day. I’ll be doing the campaign for a big Swedish interior decoration firm next week and need to show them my ideas. The thing is – I can’t draw very well. It gets more lousy with every year… But I’ll make collages and stuff to make up for it. Hopefully they’ll understand…
Thursday I’ll present these ideas some more and I have to go back to Ikea since I bought some stuff here for my home that didn’t work out at all. Hard doing your own interior hehe.

Friday my son has a circus show at daycare and I’ll be going to a girls only party at my friends Blendas.
The week end I really don’t know since we never plan stuff. But I’ll hope it will be fun!

Today I also ran into Lo Bjurulf , the umbrella girl who are among the truly top interior designers in Sweden. She also have a golden bodily interior  as well as that talent <3!

What about your week?

xx
Isabelle