The pink shades I tried at home.

vagg_katt

 

Jag testade 4 toner av rosa hemma på väggen innan jag hittade helt rätt. Det kan ju vara bra att leva med färgen lite. Se hur den ser ut i olika ljus och skuggor. Vissa färger blir ju helt andra beroende på tidpunk och dagsljus. den här blir ävldigt rosa ibland men är också nästan beige ibland vilket jag gillar!

//

I tried 4 nuances of pink at home. I think it’s important to try the color at home first. See how it looks during different hours of the day, during different light.

 

 

isabellefarg

Från vänster har vi:
Karamell 700 – den är jättefin. Har använt den i flera jobb. Tvekade länge om jag skulle välja just den eller
Puderrosa 637 som jag tillslut valde.
Ballerina 675
Smultronmjölk  674

Alla färgerna kommer från Beckers – klicka på länken så får ni även NCS koderna.

All paint comes from Beckers.

xxx
Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Ella
June 1, 2015 at 11:26

Hej,
Jag läste på en annan sida att du hade använt en rosa som heter siden 670. Jag har hållit på hemma nu i en evighet och testat alla möjliga färger och sen nyanser..svårt med rosa. I alla fall, är det alltså denna puderrosa du målat med?
Tack,
Ella

avatar
isabelle
June 9, 2015 at 13:59
– In reply to: Ella

Ella, ja jag missade själv. Precis det är den puderrosa! Men so msagt alla färger ter sig ju annorlunda i olik ljus