Pink hair

dellacolorpink

Att vara 8 & ha rosa, lila, turkost hår verkar vara frihet. Iallafall i detta hem. Hon älskar det så mycket. Jag gillar att hon testar gränserna. Jag har inte kunnat välja kläder till henne sen hon va två. Klänningen är ett vintage nattlinne som jag sydde om till henne för 5 år sedan.
//

Totalt freedom in this home when your’re 8 is apparently to dye your hair in different colors! I like that she is testing things. I havn’t been able to choose her clothes since she was about 2.  The dress is an old vintage night gown that I customized for her about 5 years ago!

dellacolor

Jag packar in henne och hela badrummet i plastpåsar. Färgen heter Manic Panic och går ut efter ett par tvättar, har inga farliga kemikalier is sig & är inte testat på djur!

//

And I help her doing it. And I wrap her up in plastic and cover the rest of the bathroom in plastic bags as well. But mostly the color is everywhere. The color comes from Manic Panic and doesn’t contain any toxic stuff & is not tested on animals.

dellaoldprincess
This is her in that dress 5 years ago <3

xxx
Isabelle

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Jenny from DosFamily
May 13, 2015 at 09:36

OMG den första bilden alltså så ljuvligt allt

avatar
isabelle
May 18, 2015 at 20:37
– In reply to: Jenny from DosFamily

puss jenny

avatar
Anna
May 13, 2015 at 12:28

Jaa, vad fint! Jag fick aldrig färga håret för min morsa när jag var liten, fattar inte varför. Mina barn väljer frisyr själva, vilket resluterar i div experimentella tuppkammar och även så kallad “naturlig frisyr”, vilket innebär att man rakar av sig allt hår en gång, och sen bara låter det växa…

avatar
isabelle
May 18, 2015 at 20:36
– In reply to: Anna

Det låter spännande med naturlig frisyr. Tänker att fanns det sådana här bra hårfärger för barn när vi var små? Eller vet ju inte hur gammal du är men kan bara komma ihåg hårgéle med färg – som knappt syntes?

avatar
Anna
May 18, 2015 at 23:48
– In reply to: isabelle

Haha, ja just det, vilken blåsning det var, den där gelén…