My end of May week

paris_streetart_4

Oj, har vaknat på fel sida idag. Kan vara att man inte bör se Game Of Thrones för sent innan man går och lägger sig. Hade en viss påverkan på min sömn och inte av det bra slaget. Nu är jag liksom seg. Vill inte riktigt komma igång.
Men jag behöver för den här veckan är full av föräldramöten, bostadsrättsföreningsstämmor och sånt fix som bara händer precis innan sommaren. Utanför fönstren här på gatan (- i stan WTF) har några måsar slagit läger. Det är precis bredvid min dotters rum. Hon verkar inte klaga med grannarna har det mindre kul. När jag bodde en sväng på Östermalm var det samma grej. Måsar på droger som levde rövare hela morgnarna…
Anyways.
Imorgon och torsdag plåtar vi här hemma igen. Så min superröjning av alla verktyg i helgen märks inte för jag har typ en hel butik här hemma med varor från ett visst märke.
Fredag så har vi halvdagsutbildning med Rättviseförmedlingen för alla sponsorer till årets IsabelleStipendium. Torsdag fredag är också dagis stängt. Det är ju en lyckad kombo.
I helgen har jag inga planer men funderar på om jag ska dra iväg min man på en resa till Berlin två dagar? Det vore ju roligt. Ska genast kolla upp detta.
//

I binge watched some Game of Thrones very late last night and woke up in a foul mood after a night with weird dreams. I cant do sports after 20.00 and apparently not either watch some action on film…

Also some seagulls have been taken up camping outside our windows – in the middle of the city? And they are partying very hard with the result of even better sleep for members of my family. This week is filed with school meetings and board meeting and things Swedish people tend to do before the big vacay. Everything has to be finalized at the moment.
I filled my home again with stuff from a brand since we are shooting their campaign on Wednesday & Thursday. Friday morning we do a half day educational day for my scholarship. Rättviseförmedlingen aka the Equalisters  are talking of the importance of role models and their work and I’ll be talking about how to get your message out there and fill your brand with content.
This weekend I’m hoping to take my husband to Berlin but have to get some babysitters first- any takers?

xxx
Isabelle

paris_streetart_isa