Lovely Kustfolk in Varberg

Kollijox13

I höstas var jag och Jenny i Varberg och fick äran att hänga med Jennie Kollijox (ovan) och Kristin Krickelin. (bilden nedanför) Nej de är inget turnerande sällskap som man kan tro när man hör namnen ihop ,-) men det är så lätt att använda någons blogg/insta namn när det så man har lärt känna dem på det sättet. Grejen är att de här är två suveränt kreativa och grymma kvinnor!

//

In October me & Jenny was in Varberg. I gave a key note speech and Jen tagged along. There we met Kollijox & Kricklin – you really need to check out the things they do! Kollijox is above and Krickelin below.

krickelin

Nu i helgen är det Kustfolk i Varberg – där man kan hitta på en massa spännande saker. Läs mer på den här länken och kolla in Mokkasin ska också dit med en massa grejer. Hon har ju flyttat sin blogg till Lovely Life – om ni råkar ha missat det?

//
These weekend these awesom ladies are part of Kustfolk in Varberg. Where it’s going to be a market and art show and just a really cool place to hang out. Mokkasin is also going to be there- she recently moved her blog to the Lovely Life collective.

Kustfolk

Jag är i Göteborg just nu.Jag borde hänga kvar en dag till…
//

At the moment I’m in a town rather near Varberg. I should stay.

dosfamily-0468

Jenny Brandt har fotat de grymma bilderna från Kollijox – som den här minneslådan. Så lukten från tröjan inte ska försvinna. Så fint att jag nästan svimmar. Får mig att tänka på en intervju med underbara Magnus Härenstam när han berättar hur han hittar en sådan där uppblåsbar galge efter att hans fru har dött – och då kommer på att de är ju fruns andetag i den där galgen. Alltså orkar inte.

//
Jenny has taken all these awesome pics from Kollijoxes home. This box are so fantastic and sad and beautiful. A memory from someone not with us anymore but put in a box so the scent will linger. Reminds me of an interview with a Swedish actor who talks about his wife that  just had died. And how he sits in their home and suddenly realizes how they have this inflatable hanger & that her breath is still in it <3.

dosfamily-

Kollijox gör grym konst kolla hennes shop här
//
Kollijox Jennie also makes great art besides having a real cool home – check out her art here.
Kollijox15

och hennes instagram här @kollijox.
//

Don’t miss @kollijox instagram. Shes in China alot for work (she’s a shoe designer!) an that is also really interesting to follow!

krickelinweb

 

Krickelin Kristin blir bara bättre och bättre. Tar så fina bilder och göra roliga saker! Heja!

//
Krickelin – her blog and the things she does only gets better and better! So much fun to watch.

 

stromma_krickelin-0019

Jag älskar bilderna från hennes växthus. Och hon säljer fina grejer med sitt märke For Good Luck
//

Kristin takes very nice photos, love to Stand up Paddle and have coffe in her orangerie – I love those images! She also have a brand called For Good luck.

justnukrickelin

Missa inte heller hennes Instagram @krickelin
//
And don’t miss @krickelin on Instagram.

DSC65671

Här kan ni se mig och Kristin  ihop på Elle Awards från början av året!
Hoppas ni får en finfin helg!

//
Me & Kristin at Elle design awards in the beginning of this year.

xxx
Isabelle

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Kristin på Krickelin
May 18, 2015 at 18:34

Åh! maj gadd!! Har missat detta sjukt fina inlägg! Varma kramar och stort tack till dig du fina fina människa Isabelle. Du skulle varit på Kustfolk, det var helt grymt på alla sätt och vis. Skickar datum om nästa i god tid så du kan vara med och bo över och sånt. Hoppas vi ses snart! Kraaaam

avatar
isabelle
May 18, 2015 at 20:38
– In reply to: Kristin på Krickelin

Jamen såklart Kristin! Du gär ju så mycket fantastiskt! Jag vill hänga med dig till Indien! Säg ja snälla! kram