In print

recidence-harry

Sista veckorna har jag haft äran att vara med i flera tidningar. Bilden ovan är från när jag och Jenny Brandt var i Moskva förra året – det var så ballt – läs om det här. Vi träffade Harry & Marya och hela det reportaget samt en miniintervju med mig finns i senaste numret av Residence som också har ett fantastiskt hem i färg!

elleminstil

 

Och jag fick också vara med i den här grymma tidningen som jag också bloggar för senaste Elle Decoration med Elsa Billgren på omslaget. Tror jag hädanefter ska använda titeln formutforskare – stämmer väldigt bra och har letat efter en passande titel på vad jag håller på med i 20 år nu – så det är på tiden!

elinstall2

Förra vecka delades också priset Årets Elföretag ut av EIO – ElektriskaInstallatörorganisationen. Jag satt med i juryn till detta nya pris och föreläste sen på el & teknikmässan i Göteborg i torsdags där priset också delades ut. Mycket roligt. Bilden kommer från intervjun i tidningen Elinstallatören.

//
I’ve been featured in some Swedish magazines lately
1.  Residence Magazine – with a mini behind the scenes interview & a job me and Jenny did from Moscow. Harry & Maryas great crib.
2. Swedish Elle Decoration did a page where I talk about my style- thing I like. I like pink, Sao Paulo, all kinds of animals in Interiors and sneakers…
3. Last week I did a key note speach for tech savy people in Gothenburg. This interview was from Elinstallören.

xxx
Isabelle