Binging traces of nature back with me to the city

isabellemcallister_woodchop

Efter en plåtning här hemma så fick jag en spådan tjusig Rosenskärm som jag älskar. OCh verkligen hoppas att jag kan ta hand om är nämligen inte så bra på plantor. Den behövde liksom något maffigt att stå på och när vi var på landet i helgen så hittade jag den här gamla huggkubben i ett hörn i verkstaden! Perfekt! Så här på våren blir jag galen av att bo i stan. Det är faktiskt mest nån månad här i april maj som jag vill bo i hus. Eller det gör jag ju tidvis också, i Dalarna, men för alltid. Bara öppna dörrarna yada yada yada. Så då får man helt enkelt ta in lite av landet till stan. Och let’s face it – jag bor ju i hipstermeckat. Mina polare får yxor i födelsedagspresent. Alltid finns det väl någon som kan komma hit och använda kubben på riktigt?

//

I got this magnificent Medinilla magnifica (oh the name even has magnifica in it!) as a gift after a shoot here at home and it’s so stunning but I’ve been looking for something grand to put it on and this weekend at my cottage I found this old wood chopping block! Perfect. I love living in the city, in an apartment. I think Stockholm is on the small side but about a month every year, during springtime my longing for some nature hits the roof. So I’m simply bringing some back to town! And also – I live in a hood with highest rate of hipsters per capita so one or another friend of mine got an ax for birthday so maybe we will even use it!

isabelle_mcallister_woodchop2

Hittade det här inkarvade flygplanet på kubben också. Så härligt med gamla grejer. Undra vem som hållit på med den här?

//
The beauty with old findings is traces from other people! Like this airplane someone has carved at the back!

xx
Isabelle

 

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Cigi
May 20, 2015 at 22:19

I can´t say what’s more beutiful, the plant or the cat :-D

avatar
isabelle
May 26, 2015 at 09:50
– In reply to: Cigi

Aah cigi – thank you!

avatar
Linda
May 22, 2015 at 18:08

superflott!