Another morning at the Brandt´s

8B7B8153

Good morning. Today is Tuesday. I woke up from some chattering birds outside our window. Viola and Frank have been arguing about 15 diffrent things already. Frank has been enjoying it the most. I´ve french braided Viola´s hair for the 3rd day in a row. I´m getting good at it. Frank has watched 7 episodes of Sharko and Zig. (a Tom & Jerry – type of show). Jens has made pancakes. I´ve had some pancakes with sugar. Saba spent the night in the basement ´cause we accidentally locked her down there, poor thing, so this morning we´ve been taking turns cuddling her to make it up to her.

Now I´m going to put a bra on and get to work. 8B7B8125-2 8B7B8133-2

The irony in Viola´s shirt!8B7B8144-2 8B7B8157-2sdfasli

PS: I´ll be working to the tunes of the talking heads. The video above is perfect in so many ways.
Bye bye

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Marie
May 5, 2015 at 15:13

Don’t forget to put on some shoe’s ;-)

avatar
Jenny Brandt
May 5, 2015 at 16:25
– In reply to: Marie

Marie! Hah! You’re right! Thanks.

avatar
e
May 5, 2015 at 15:58

Å, varje gång jag ser din fina son så tänker jag att det är synd att det är 100 mil oss emellan. Min skruttunge, som är jämngammal med din, skulle älska att hänga med honom. Tror jag. Jag får den känslan, att de är av samma sort. Mjuka, varma hemmaungar med stor fantasi och än större hjärta. Fast jag vet ju inte hur han är, det är bara den känsla jag får. Tack för att vi får följa inte bara dig och ditt jobb, utan hela familjen!

avatar
Jenny Brandt
May 5, 2015 at 16:26
– In reply to: e

E! Så mysigt skrivet. Ja frasse är en mjuk typ. Men väldigt retig just nu. Speciellt mot viola.