Wicked witches friendship

agggif_660

Tidigare bloggade jag alltså på Dosfamily.com och jag måste erkänna att samtidigt som det här känns jättekul att blogga här så är det lite som om jag har tappat en annan kroppsdel. Dos har, är, var en sådan stor del av mina senaste 6 år. En blogg blir ju lätt det när man spenderar så mycket tid tillsammans. Både med läsare och i bloggverktyget men i mitt fall också med denna fantastiska donna Jenny Brandt. Hon är fotograf och bor utanför Ystad i en liten kyrkby men sin man Jens och två härliga kids. Vi lärde känna varandra på nätet och sen startade vi dosfamily.
Jenny har varit eller är ju fortfarande min kompanjon och närmsta kollega i detta konstiga frilansliv. Vi skickar säkert minst 10 mess per dag till varandra. Och bloggen var ett ytterligare sätt att kommunicera via och hitta på grejer med. Men vi tänker att vi kommer fortfarande göra grejer ihop bara att vi inte bloggar på exakt samma ställe eftersom vi är ganska röriga och då blir det ännu rörigare med oss båda.

Den här giffen gjorde vi som påskhälsning för två år sen och den symboliserar så mycket som dosfamily har stått för <3

xxx
Isabelle

// Me & Jenny. We made this gif for easter – two years ago. So much love I feel for this lady and although I’m very happy being right here on the new blog I still feel like I’m missing a limb. Blogging for over 6 years on Dosfamily has been such a fun treat. And I so cherish the work we have been doing together. I do hope you that have read Dosfamily follow me here and I hope I will get this language thing working for all of us. Pleas let me know how I’m doing! And me & Jenny will still work together and send each other 10 messages a day, there is always some Sofa Jenny has to buy, or me complaining about stupid things I’ve done lately or what exact shade of pink we will paint…
Jenny love you to bits!

 

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Lia Feher
April 4, 2015 at 15:18

Hello Isabelle!

I’m an old reader of your blog Dosfamily, from Hungary, and I would like to follow your new blog here it in english, because I dont speak swedish at all. So, please keep me and your all international readers, we would like to enjoy your comments too, not only the photos…

Thanks a lot! I wish you a happy easter!
Lia Feher

avatar
isabelle
April 7, 2015 at 21:40
– In reply to: Lia Feher

I’m really trying! does it work like I do it now? xxx

avatar
Jenny
April 5, 2015 at 07:29

Älskade Isabelle!

Jah känner samma sak. Nyttigt med en nystart men väldigt vemodigt.
Så roligt vi haft.

avatar
Malin Persson
April 6, 2015 at 10:22

Välkommen hit!!!
Jag är också ett gammalt fan av dos family!

kram Malin

avatar
isabelle
April 7, 2015 at 21:40
– In reply to: Malin Persson

Så kul att höra Malin! Blir så glad av din kommentar!

avatar
Lia Feher
April 11, 2015 at 16:29

Hi Isabelle!

Thanks for your answer and yeah, it starts shaping up…haha. I’m glad for this version(I know,it will be hard), a little bit short your comments in english, but I understand it at least!
Your new apartment is fantastic and this new blog too, I wait for your lovely stories curiously!

Thanks again! Lots of love
Lia