We went to Copenhagen & stayed at SP 34

sp34_cph_alla
Senaste 2 månaderna så har jag jobbat konstant och mina krafter började sina – så efter ett jobb på Hockey- Vm i Malmö i Söndags (ja jag vet – så konstigt men grymt jobb jag har) så mötte jag upp Jenny som bor utanför Ystad och vi drog till Köpenhamn för ett par dar. Så härligt!
Fick tipset att bo på hotell SP34 och det var verkligen toppen.
Hotellet hade en grym känsla- blandning av material och folk. Såklart många trendkänsligt folk. En dag på den 99% organiska frukosten hade jag och tre andra, killar visserligen rödrutig skjorta och jag saknade skägg men hög hipsterfaktor!

Varje dag mellan 5-6 fick man också gratis vin. Mkt trevligt. Och hotellet har nära till allt. Restaurangen som på något sätt tillhör det hela heter Cocks & cows och är ett skönt burgerjoint med galet goda Milkshakes. Jag och Jenny åt där två gånger. Vi var så himla lata och det var så bekvämt. Och gott såklart.

Favvisar från bilderna ovan
– Kolla in spegel-bänken/hörnet som Jenny sitter i. Coolt med vinklar och vrår i smoked spegel.
– Bänkarna i frullesalen som hade sydda specialdynor av läder.
– Den kaklade soffan i lobbyn va också grym!

Mer Köpenhamn imorrn och då butiker och annat gott.

De är för vildt!
xxx
Isabelle

// still figuring out how to do this with the languages but use the translation button below – it will help you out!
Me & Jenny went to Copenhagen and stayed at very trendy Hotel SP34. It was splendid. Just look at these great mirrors, cushions in leather and sofa build out of tiles!