This week & this table I didn’t buy. Snyft.

bord2

Hej! Jag heter Isabelle och jag är en zombie. Den här veckan tror jag ska bära en namnskylt med Do not disturb – might bite. Tror inte jag har varit så här trött på flera år. Ni vet när man liksom slappnar av och allt kommer. Hoppas jag inte blir sjuk också. Ogillar verkligen att snacka om hur mycket jag har jobbat. Tycker det är sån felprioritering att jobba in i kaklet men det har inte gått på annat sätt. Den här veckan är dock så mycket lugnare. Samla ihop & returnera rekvisita och gammal färg, väggar som ska målas på nytt men som tur är så slipper jag göra det själv. Ikväll ska jag på biopremiär – Child 44 med min kompis Blenda. Ska bli grymt att få hänga lite med en kompis jag haft i 25 år (hur det nu är möjligt när jag bara är 18år??)

Sen inser jag att även om mycket är klart här hemma har jag fortfarande en lista – en fulltecknad A4 med grejer som måste fixas här hemma tills vi har ett mer fungerande hem. Har ju inte gjort annat senaste tiden. Hur mycket tid ska det egentligen ta?

Jag ska också se de sista avsnitten av Greys Anatomy som jag följt under alla år. Sjukt spännande just nu. Och en skön sådär menlös avslappning. Gråter nog till exakt varje avsnitt.

Annars gråter jag också för detta bord som jag satt och budade på men inte gick hela vägen med för jag råkade fråga min man om vi skulle ha det eller ej och sen satt jag och tittade på de sista sekundrarna när budgivningen gick ut och bara gick i lås. Jag budade inte mer. Nu går jag då och då in och tittar på bilderna på det som en förlorad gamla vän. Aah så fint men det är ju bara ett bord trots allt. Det kommer flera.

bord1

images from Bukowskis Market.

I’m a total zombie.  I think I need to wear a sign that says “Do not disturb – might bite”. The thing is I really don’t think it’s cool to be working to much. I do value my time and my off – time. But these past months has been insane and now I’m going into a calmer period!
This week is all about returning props and repainting the apartment after the shoot again.
Tonight I’m going to a movie premiere – Child 44. I’m taking my old friend Blenda. Well she’s not that old but we have known each other for an insanely 25 years. How is that even possible?

I’m also realizing I have so much still to fix at home until this home will be total functioning. I mean it’s great already but small things still need to be fixed.

And I’m catching up with watching Greys Anatomy – that I’ve been following for all theses years. I love the – I know what I will get from it feeling watching it. A little love, a little drama. I always cry. Each episode. Don’t know why but I do. And no spoilers please!

I’m also still crying a little over this lovely table that disappeared  infront of my eyes at a online auctions since I hesitated to long after getting a second opinion from my hubby (wont do that again hehe). But love this fantastic flowers and thats it’s kitsch but still not. It would have been great- but at the end of the days is just a bloody table.
Hope you’ll have a great week!

xxx
Isabelle

 

 

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Jenny from DosFamily
April 28, 2015 at 12:52

hoppas det snart dyker upp ett nytt drömbord

avatar
isabelle
April 29, 2015 at 14:39
– In reply to: Jenny from DosFamily

thanks darling!