My week!

globe2

 

Kök & måla kommer nästa vecka att handla om. Jag har jobbat så sinnessjukt mycket de sista tre månaderna. Att renovera hemma innebär ju också att man aldrig går hem från jobbet. Överallt finns nån vägg som behöver målas eller en list som behövs sättas, Folk som renoverar i flera år – jag fattar inte hur man pallar. Jag är typ pendlat i vikt nu för jag har ätit så dåligt när vi inte hade kök och inte tränat. Utväxten på håret är helt bisarr och jag har liksom slutat träffat folk. Men en vecka kvar sen blir det nog lite lugnare. Hoppas jag.
Den här veckan ser ut typ såhär:

Måndag lite möten, en målare kommer hit för att måla om några väggar till en plåtning vi gör här torsdag fredag. Jag måste bygga ett ikea skåp och pimpa köket lite för på …
Tisdag: Så plåtas köket för Puustelli Miinus som ju köket kommer ifrån. Det gör fotografen Martin Cederblad som jag jobbade jättemycket med när jag flyttade hem till Sverige för typ 15 år sen. Det ska bli kul att hänga med honom igen!
Onsdag: Mer måla för det vi ska plåta i slutet av veckan är en färgkarta! Kommer att drömma om färg när veckan är slut.
Torsdag & Fredag är just plåtningsdagar för Beckers. Ska bli mycket spännande. Hoppas vi får plats här hemma!
Torsdag kväll har Dellas klass också auktion för att få in slantar till en klassresa. Hoppas jag hinner dit.
Träning får jag nog skippa den här veckan också. Fan. Men nästa ska det bli ordning på det hela.
Lördag: Då jobbar jag hos Puustelli Miinus i deras nya showroom på Birger Jarlsgatan 88. Så kom dit vettja mellan 11-15.00 Och anders Östblom från mästerkockarna på tv bjuder på pizza! På kvällen blir det middag hos polare- länge sedan och välbehövligt.
Söndag: Kommer jag inte göra ett skit! Jo Game of Throna lite kanske- vad tycker ni om det nya säsongen?

//

These past months has been crazy fileld with work every single day almost. Fixing up an apartment is a never ending story and so har to leave work since work is at home. But I jave another filled week – then hopefully my schedule will get some more air. Back to working out and eating better. Looking forward to it!

This week is filled with fun stuff.
I’ll will shoot my kitchen here at home on Tuesday & Thursday & Friday we will shoot a color book here at hoem as well. So we need to paint paint paint alot. Also Puustelli Miinus who makes my ecological kitchen is opening a new showroom in central Stockholm so I’ll be there on Saturday -talking about my kitchen and helping other people out who wants a new kitchen as well! And hopefully squeeze some Game of Thrones into the planning. Have you watched this last season? Waht do you think so far?


retorrummet1

Bilderna kommer ifrån Retrorummet i Björkhagen (precis i närheten av tbanan) där jag var idag och letade efter jordglober. Ett väldigt schysst ställe och jag rekommenderar att åka dit & följa dem på Instagram!

//
Today I’ve been hunting for a globe and ended up outside Stockholm at a cool shop called Retrorummet. You can follw their instagram right here.

retrorummet2

Hur ser er vecka ut?

//

How about your week – what will you do?

 

xx
Isabelel

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Mian
April 20, 2015 at 21:25

Tomorrow- trädgårdsjobba = Love!: )

avatar
Paula
April 22, 2015 at 13:49

Really love that shop!it looks amazing!

avatar
Emily @ Pretty Handsome
April 30, 2015 at 18:43

I’m really enjoying you’re new blog. Good luck with everything, and can’t wait to see how your new apartment turns out.

Also, love Game of Thrones!!