My new crib & work

 maklarbilder2
Här är ett par bilder från hur lägenheten såg ut innan vi flyttade in, alltså bilderna från prospektet. Väldigt mycket furu överallt men ett fint hus från 1880 talet och mycket potential. 1974 så gjordes vinden om till vindsvåning. Vi köpte lägenheten som en trea men jag såg på ritningarna att det kunde bli en finfin 4a och nästan 5a!
Bilden till vänster är ifrån övervåningen med högt i tak och öppen spis.
Där nere, som man kan se på den högra bilden, låg köket förut men det kommer alltså att bli barnrum!
Det kan bli nått – eller hur?

//
So this is my new apartment! It’s on the top two floors in a house from 1880. In 1974 they turned the attic into another floor. We need to change lot. Like building another room for my kids but the place has lots of potential! The kitchen will be torn out and a new one built on the top floor and the kids will have the lower deck. But I love the feel of the place!

 

todo

 

Jag har väl som alla Hemnetknarkat länge men hade inte riktigt hittat rätt. Saken är den att vi bara gick på två visningar allt som allt. Jag har verkligen lärt mig att läsa av planlösningar och det tillsammans med att bara känna av stämningen på bilderna så kan man se mycket om lägenheten kommer att funka eller ej. Vi bodde ju förut på 73 perfekt planerande kvm och på något sätt så kändes det som att om vi ändå skulle flytta så hade vi gärna haft över 100 kvm eller 4 rum. Men det var när jag sänkte sökkriterierna och tog bort antal rum (väggar kan man ju alltid bygga upp eller riva ner) och inte stirrade mig blind på antal kvm utan letade mer på känsla som den här dök upp! Nu håller jag alltså på att renovera allt och det kommer ni kunna följa här på bloggen och snart i mitt nya tv program som heter Isabelle Flyttar!

//
I searched for years to find a new apartment for us but it was first after I just started to look at the feel of the place instead of the amount of rooms or exact size that I found this one. right now I’m fixing the place and I’ll write all about in on the blog and in a new tv mini serie that’s called Isabelle Flyttar.

More from the apartment
#isabelleflyttar

 

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Nina O
April 8, 2015 at 09:42

Härligt när man hittar ett stället med rätt känsla! Vi tror att vi hittat det nu. Eller inte tror, utan vet! Men det är mycket att göra, jag hoppas vi ska våga och orka…
Lycka till med ert! Det ska jag följa! :)

avatar
isabelle
April 8, 2015 at 12:33
– In reply to: Nina O

Ja eller hur Nina! Så kul att höra att ni hittat rätt! lycka till med allt

avatar
Louise
April 8, 2015 at 12:57

TV! Bästa nyheten på länge. Ser verkligen fram emot ditt program. / Louise

avatar
isabelle
April 8, 2015 at 18:22
– In reply to: Louise

Louise – tack! Så kul att du tycker det- hoppas verkligen du kommer gilla programmet!