My home was done & clean. Not anymore

     

 3 dar sen var huset- hemmet städat fint och ganska mycket härligt. Dom  på bilden. Nu är det totalt kaos här igen. (Hade endrös med bilder att visa men kom på att jag avslöjar halva jobbgrejen om jag lägger upp dem) Min familj är så vana att det ständigt är nått projekt på gång. Thank god men ska bli skönt att liksom slippa fixa lite också. Vi håller alltså på att göra bilder för Beckers. 10 bilder ska plåtas m över 23 kulörer. Håller på bli färgtokig. Det är penslar, färg och grejer precis överallt på två våningar. Imorrn är det dags för plåtningsdag 1. 

//

A couple of days ago there was some kind of order here at home. Not so much anymore. It always end like this. Me doing some project at home, turning everything upside down. But this renovation, fixing stuff is starting to get to me. Will be glad for some normal hang time at home. Tomorrow we start shooting. 23 different colors and 10 images. Color bonanza at the moment. Wish me luck!

   

 Xx

Isabelle 

 

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Anna
April 23, 2015 at 13:51

Tycker färgkombinationerna är supersnygga! Och kul med renoveringsvideotipsen! Har du målat teglet i öppna spisen med samma färg som den putsade delen? Har du testeldat? Tack på förhand!

avatar
isabelle
April 29, 2015 at 14:41
– In reply to: Anna

hej Anna,
har inte prov-eldat än men konstens all regler säger att det ska funka. Jag har målat med silikatfärg som andas i teglet. precis där man eldar brinner nog färger upp men då blir det svart där så det gör inte så mycket. Men återkommer med inlägg så fort vi eldat – varför har vi inte gjort det än.

avatar
Lisa
April 28, 2015 at 23:12

Har lika benbockar till en tillsynes lika stor skiva. Men mitt bord känns så instabilt, har du stagat upp och isf. hur? Om inte, tips för det?

avatar
isabelle
April 29, 2015 at 14:38
– In reply to: Lisa

Hej Lisa,
well det är väl inte superstabilt men funkar ganska bra ändå eftersom skivan är väldigt tung. Och egentligen så står den mot en vägg och då blir det mer stabilt. tänker att det bästa är väl att skruva fast bockarna i skivan?

avatar
Anna
May 8, 2015 at 23:19

Hej!
Superfint kök! Var kommer köksfläkten från?
Tack på förhand

avatar
isabelle
May 11, 2015 at 13:38
– In reply to: Anna

Hej Anna, märket heter Air Force och det är Puustelli som är återförsäljare till dem!