Jag är på rea…

isabeppe33

När jag postade den här bilden hemifrån igår på Instagram så fastande några läsare tycke för lakanen med lemurer som äter glass. De är en del av min kollektion som jag gjorde för Ellos förra året och som nu finns på rea. Lakanen är av superkvalité och kostar numera bara 199kr!

ells_0113204

Jag gjorde dra på lakan, sängkappa, påslakan och kudde i samma mönster så att man kan bygga ihop en liten soffa i barnrummet och man behöver inte riktigt bädda för hur stökigt det än blir så ser det ändå ok ut eftersom mönstret redan är brokigt.

//
I made this collection for Ellos laste year and it’s now on sales! Check it out here! It’s a bold pattern made so you can do a sofa out of sheets and an extra madrass.

ells_0113201

 

92-0149_clipp   ells_0113207

 
Lemurerna kan ju nästan se lite elaka ut ibland men jag gillar att de inte är så inställsamma som andra djur.. Just de här bor i Ystads Djurpark.
ells_0113202

isabeppefrilans

Ganska gosig liten frilansarbetare den där Beppe.

//

Sometimes I truly love the freelance life I’m living when I can work and hang with this little fella at the same time!
xx
Isabelle