That zebra jacket!

jacka_beppe

The world keeps spinning round round round when you are 4 years old. But the jacket is a great one! It comes from Pop Up Shop. Very warm and kids friendly.  I got so many questions about it that I thought it was best to give it a post of it’s own!

 

beppejackabeppejacka

 

You can find the jacket right here in this shop.

xx
Isabelle

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Chrissy
October 15, 2015 at 00:57

Hej Isabell!
Hittade hit efter att ha tokgooglat efter den underbara jackan som ditt barn har i inlägget. Ser att bilden är från förra året så det förklarar varför det inte finns att få tag på i någon butik online. Får man va så fräck å fråga vilken storlek det är på jackan å ifall den kanske blivit för liten å ska säljas?? Blev så förälskad i denna jacka till min son i vinter!!
Med vänlig hälsning,
Chrissy