22/52 Isabelle From Dosfamily

isa22

I cut 10 cm from my hair and I regret it like the girls in Top Model. Big time drama queen meltdown. No, no meltdown but just a bit regretful. Yeah, yeah I know. It will grow. But if I felt (all in my head) a bit like a flowing cool breezy jet setter hippie with my hair before the cut. I now feel more like a well put together lawyer who is about ten years older than I am now. I guess I’m pretty far from both these types and maybe it’s just my PMS working tricks with my head. It seems like lately the PMS is a problem that never was there before.  But the color is great. I was aiming for some crazy coloring shit but didn’t book enough time at the saloon, after the summer I will do it.
Anyways.
Right after the hairdressers I went to do Bikram Yoga. You know the kind you do in 40degrees heat and 40 % humidity – the Yoga you do to feel like you are in labour for two hours again. I haven’t done it in years. Last time I did it I couldn’t find my way home afterwards. And the Yoga studio is only two blocks from my home. I was 2 mm from calling a cab. The heat is such a killer but after the the session when you’ve cooled down the body is like a new one. Alla the muscles work like a baby again. And now this time I went with a friend, Lotta, who was in town and wanted to go so I simply went with her without thinking too much. When I started to sweat, the ammonia in the hair or whatever chemicals there are from the coloring products started to smell and evaporate so it felt like I was working out in a pool of pee all wrapped around my head- and thought I was going to pass out. But I made it. Sure panicked a couple of times in the middle. But still made it.

Other news this week is that I’ve been soooo tired. I need it to be vacay soon. I’m a sleepwalking zombie. I have also searched the web for dresses I will never buy, landed an awesome job and want to take the family on some adventures this weekend but don’t know where.

Whats up with all of you? Your life (and hair) treating you well?

xx
Isabelle

 

See all our selfies of 2014
One portrait of Jenny. 
One portrait of Isabelle.

11 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
AnnaA
June 5, 2014 at 16:02

Känner igen mig med håret. Kapade det ordentligt sist och kommer inte riktigt överens med min spegelbild än. Men det löser sig.
Strax far vi ut till landet. Hoppas på att hinna måla och gräva. Får väl se… :-)

avatar
Isabelle McAllister
June 5, 2014 at 16:46
– In reply to: AnnaA

Ja det löser sig ju! tycker också alltid att jag behöver ett par dagar efter frissan innan jag egentligen kan se hur det känns och blir.
Härligt med landet – jag längtar!

avatar
Heidi
June 5, 2014 at 16:10

Jag har klippt mig och fått ett nytt jobb! Mina tvillingar fyller åtta. Köksluckorna har äntligen kommit. Bra vecka med andra ord. :)

avatar
Isabelle McAllister
June 5, 2014 at 16:46
– In reply to: Heidi

Wow hurra för massor! Vad är det för jobb – låter spännande! och grattis till boysen! och luckor och tårta på allt detta!

avatar
Carmen
June 5, 2014 at 20:22

I recently died my hair in my natural color (nut-brown) because I barely remembered it. And I feel really pretty!!
I understand that you felt upset with your haircut…its a matter of great importance for mood ;-).
But yes, it will grow. Howevwer, your look equally pretty with 10 cm less or more of hair.

avatar
Isabelle McAllister
June 6, 2014 at 21:18
– In reply to: Carmen

Carmen – sounds good! I allready feel better about it – just a bad hair day I guess but thanks for cheering me on!

avatar
Dodo
June 6, 2014 at 21:08

I am only just learning about the huge effects the menstral cycle can have on a woman’s sex drive, mood, child longing & appetite. Life would have been easier if someone had explained this to me when I was a teenager, it could certainly explain some of the out of character decisions of my past. Having said that, these effects are more aggressive the older I get & after each baby ( hello selling off belongings I now wish I hadn’t). Be assured though, you look great. Rock it.

avatar
Isabelle McAllister
June 6, 2014 at 21:26
– In reply to: Dodo

Dodo – I know!! isn’t it totally unfair and crazy that female issues, problems and health are so sweept under the carpet and untold of. Makes me pissed off. For me it’s just the same. Almost didn’t notice my menstruation before and now after two kids get worst by the years. I will enlighten my kids or I have allready started! Thanks for sharing this! And thanks for making me feel better hairwize! xxIsabelle

avatar
Anna
June 7, 2014 at 12:15

Jag brukar få tala om för folk att jag har klippt mig för det syns ingen skillnad. Det är ju inte heller kul. Funderar på vad det är jag utstrålar som gör att frisören alltid kommer fram till att “vi bara ska ta lite på topparna” när jag suckar och säger att jag inte vet vad jag vill med håret. Jag som vill att hon ska komma med revolutionerande förslag! Du ser i alla fall fab ut, var glad att du vågar lite extra hos frisören!

avatar
Maria
June 7, 2014 at 13:14

Jag har landat frisyren som jag tänker att jag skulle kunna bära stolt vid ålder 65 (närmar mig 35 höstar) = inte helt glad och nöjd med nya frippan. Självklart väldigt självkritiskt, men lite mer spänning hade den väl kunnat slå till på. Och jag som är helt kär i min nya frisör, tredje klippet, alltid massor att prata om och den där helt enkelt gudomliga massagen fylld med väldoft från diverse hårshampon och sådant. Tror tyvärr att vi har lite olika tankar om vad jag borde ha för frisyr, byta eller bättre förklara vad jag ser mig själv bära upp för hårsvall?

avatar
http://cirkusiskogen.blogspot.se/
June 9, 2014 at 12:13

Åh, håret är ju så viktigt för självkänslan, det är liksom länken mellan kroppen och auran. Trivs man inte med håret så blir ju kopplingen mellan de där två lite trög. Det är inte bra.
Själv älskar jag flätor men mitt hår börjar bli för långt för att det ska se bra ut, du har ju perfekt flätlängd så kör på det ett tag och drick massor med öl i sommar så är håret lagom långt i höst igen. Sen kan jag rekommendera dig att prova en hormonspiral för dina pms-problem, jag fick också asjobbig pms efter mitt andra barn. Nu har jag aldrig mens, är snäll och glad som en ko och framförallt bara arg och ledsen när det är befogat, inte för att hormonerna löper amok och tar kommando över min kropp. Min absolut bästa investering ever! //Sanna