Win Wallpapers from Mr Perswall.com!

Isabelle McAllister Wallpapers from Dos Family on Vimeo.

Take your chance to win one of my wallpapers in this competition made together with the wallpaper brand Mr Perswall.com
You can win 12m2 wallpaper to a total value of 468 Euro. Great isn’t it?!

To compete, just simply answer this question:

Witch one of my designs would you like to win and why? Please motivate.  

Click here to see the Isabelle McAllister Collection.

The competition runs from today untill May 11th. Mr Perswall will then choose one lucky winner!

xx
Isabelle

 

 

45 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Heidi Hed
April 29, 2014 at 17:08

Jag vill vinna den stora roboten för att den är så himla ball! Det var kärlek vid rösta ögonkastet.
Och för att den kommer bli grym i Algot´s rum.

Puss!

avatar
Lena
April 29, 2014 at 17:22

Hej! Min dotter har älskat Forceful clouds sen hon såg den första gången. Hon är lillasyster och ärver det mesta av storebror, och vi har inte tapetserat om i hennes rum än så att vinna den här tapeten skulle vara en perfekt överraskning! En egen tapet, vald av henne och bara till henne!

avatar
Kajsa
April 29, 2014 at 17:40

i helrenoverar just nu vårt 20-talshus och har äntligen kommit till det roligaste – barnrummet. Jag skulle vilja tapetsera barnens rum med Stripy leopard – den gula. Både färgen och mönstret gör mig så glad.

avatar
afke
April 29, 2014 at 21:08

Can’t believe i’m the second one to reply..wow these wallpapers are the best! I really want to own Punk Cloud, i think it’s the best. But i really like forceful clouds and the Robusto too:) These wallpapers will hopefully do well. People need these in their homes..honestly! they make me greedy:)

avatar
GreenCanary
April 29, 2014 at 22:09

Kaleidoscopic Dreams! I would use it in my guest bedroom.

avatar
Annika
April 29, 2014 at 23:09

Döttrarna tycker roboten är så fin och jag håller med dem. Nu håller vi tummarna!

avatar
Leyla
April 30, 2014 at 00:57

Okay, I don’t even know where to start with this comment! I was hoping for a giveaway since your first post introducing the wallpapers, so really happy with this opportunity (even if I don’t win, just a very generous move!). As I said before, love the Robusto wallpaper (not sure if it is devided into multiple rolls?) and the robot reaction in white and purple/grey are also my favourite. Motivate, motivate.. it would just add a dose of “dos” to my home, what else do I need? ^^ (excluded: golden my little pony castle, glossy purple table, pink-helmet flower print, glass table with those mint green cubes.. etc etc etc)

avatar
Charlotte
April 30, 2014 at 04:34

I love the Random clouds – my daughter loves pink and is discovering the joy of looking into clouds and imagining what they might be (she’s saw a pirate in the clouds this past weekend). So this wallpaper would suit us very well!

avatar
Marie
April 30, 2014 at 09:09

OOOOOh Cool!!!

I’m a BIG fan of dos family!
So making a chose of witch wallpaper I love the most is easy peasy and also very difficult!

Robot reaction, forcefull clouds, random clouds, concrete bubble.

Can’t choose what would look the best in my belgian home.
I know that it will look crazy! ;-)

avatar
Susann
April 30, 2014 at 11:57

Jag håller precis på att flytta till flytta till Sverige med make och tre barn. Huset vi flyttar till är ett riktigt projekt med mycket att renovera. Det kommer att bli jätte kul, men säkert ganska stressigt också! Vi behöver lite extra Hästkrafter till renoveringsarbetet och skulle därför vilja vinna den underbara hästtapeten till mina tjejers rum. I love horses!

avatar
Kerstin
April 30, 2014 at 20:10

I love them all because they are so playful. But it would definitely pick the Concrete Bubble design if I’m the lucky winner. I would love to have a concrete wall in my home but all the walls are painted white… So boring :(

I can picture a big golden robot welcoming my guest right next to the front door.

Aaand: Mount Tigermore for my coola$$ long-haired Skaterboy son.

Greetings from Germany!
Kerstin

avatar
Sandra
April 30, 2014 at 22:34

Min fyraåring ska få ett stort lekrum i nya huset. Han har många åsikter om hur det ska vara. Det ska vara silver, Batman ska bo där också, man ska kunna klättra och….sparka boll! När han såg tapeten med fotbollsmålet sade han: “nä, jag ångrar mig mamma. Jag ska inte bli Batman, jag ska bli Zlatan. Jag ska öva jättemycket i mitt nya rum med det målet.” Den tapeten skulle göra min fyraåring med mycket spring i benen himla lycklig!

Och tack för en fin bok, ni båda! Vi älskar den här hemma och bläddrar i den tillsammans!

avatar
Julia Messelt
May 1, 2014 at 09:39

Vitt vitt vitt. Allting är vitt.

Titta själva:
http://harmapan.tumblr.com/post/84404613332/allt-ar-vitt-som-tur-ar-gar-det-nu-att-rada-bot

Jag tänker att jag skulle bli lycklig om jag kunde få piffa till lite med den gula varianten av Stripy leopard.

avatar
Tess
May 1, 2014 at 20:04

När du ledde Fixa Rummet spenderade dottern och jag kvällen framför vår TV.
Nyligt en kväll bläddrade jag på Instagram i soffan och dottern låg breve’

En video hos dig dök upp och min dotter blev högljudd
Mamma – kolla vilken cool tapet med massa sudd!!!

Jag har läst din bok Rum för Kidsen och självklart ska barnen få bestämma
för i deras rum ska de känna sig som hemma

Min tweenie har många egna samlingar – allt från bjällror till koppar för ägg
så det hade varit roligt att överraska henne med en stor samling över hela hennes vägg

Som 80-talist minns jag doften av luktsudd så väl
Tänk så kul att få vinna detta och ge rummet lite karaktär och själ

Så nu håller vi tummar och tår
Att vi får göra lite fint tillsammans i hennes rum i vår! :)

avatar
Sue
May 1, 2014 at 20:57

These are all real cool! Like everyone else is saying – it’s hard to choose just one, but I think it would have to be Kaleidoscope Dreams!

I’m a pre-Kindergarten art teacher, and I’m constantly trying to show my students examples of what kinds of fun “jobs” artists can have. Wallpaper designer is a great example! I think it would be rad to be able to hang it in my classroom as a testament to great design!

(Check out some of my students’ artwork by clicking my name!) I think some fun wallpaper would serve as an inspiration! Maybe a lesson in repeating patterns would be in order…

avatar
Denise
May 1, 2014 at 21:08

Oh I’m so in love with these wallpapers. They are freaking amazing!
The stripy leopard wallpaper will be so cool in the new room of my 3 months old daughter Wolf. Wolf rocks Leopard!!

avatar
Malin Forsberg
May 2, 2014 at 10:54

Jag vill så gärna vinna Robusto! Tapeten skulle passa i min sjuårige son Hermans rum. Herman gillar inredning och vill absolut byta sin knallgröna tapet som bara suttit uppe i två år. Han pratar om det varje dag. Jag gillar färg och form och det har blivit mycket virkade kuddar och glada färger i sonens rum. Med en riktigt cool tapet skulle rummet bli fulländat och sonen skulle bli lycklig!!!
//Malin i Västerås
PS. Vilken fantastisk kollektion tapeter. Tänk att få de på tyg också :-) ! DS

avatar
Malin Forsberg
May 2, 2014 at 15:12

Jag vill så gärna vinna Robusto! Tapeten skulle passa i min sjuårige son Hermans rum. Herman gillar inredning och vill absolut byta sin knallgröna tapet som bara suttit uppe i två år. Han pratar om det varje dag. Jag gillar färg och form och det har blivit mycket virkade kuddar och glada färger i sonens rum. Med en riktigt cool tapet skulle rummet bli fulländat och sonen skulle bli lycklig!!!
/Malin i Västerås

Ps. Tapetkollektionen är så häftig!! Tyg skulle inte vara så tokigt Ds.

avatar
Malin
May 4, 2014 at 13:54

Tänk att få tapetsera min dotters rum med “the smell of magic”! Det skulle liva upp både henne och rummet! Så underbar!

avatar
Madelen Scott
May 4, 2014 at 23:39

Forceful clouds!! Betsy är 9 månader och har inte flyttat in i sitt halvfärdiga rum ännu. Hade sååå gärna velat sätta upp denna vid hennes säng så hon får drömma sig bort till denna coola, tjusiga mest fantastiska tapet jag någonsin sett i många år fram över! Om hon kunde prata så skulle hon säga att Forceful Clouds är bäst och självklart vill jag att hon ska ha det bästa i sitt rum. :) Men om vi nu då inte skulle vinna får det bli det näst bästa: kartongmoln i olika former, färger och mönster på hennes nu gråvitrandiga vägg! Verkligen en inspirerande kollektion, stort tack!

avatar
Iuiu
May 5, 2014 at 00:38

WOW! They are great! I loved the Robot reaction – gold on white, also the I love Horses, but the Smell of magic is wonderful for the story that it tells. Happy-inducing wallpapers you’ve made!

avatar
elwo
May 6, 2014 at 02:57

I Like Kaleidoscopic dreams and Mount Tigermore. The dreams are a bit crazy (like me) just like looking trough one of those telescopes, you know, I like it, it´s like ever changing image, and the tiger-mountain, uufff, I think it just makes a kids room like the world is all around you, it makes a room look big enough to travel in. Love them all tough, and love you guys <3 Hilsen from Iceland

avatar
Eka
May 10, 2014 at 16:26

Hello! Concrete bubble – is the best)

avatar
Linda
May 11, 2014 at 10:37

Den underbara tapeten med bokstäver, den passar perfekt i alla barnrum. Och extra bra i sonens.

avatar
Joanne Plana-Anderson
May 11, 2014 at 10:43

Concrete Bubble! Why? Because not only is it a rad name, but I love how it gives you the illusion of being an actual concrete wall. The pink bubbles play such an important part too: it gives it such a playful, young, welcoming look that would look perfect in my home. Such fun designs you have!

avatar
Agnes E
May 11, 2014 at 10:53

Jag skulle vilja vinna antingen Concrete bubble eller Robot reaction för jag älskar blandningen av hårt och mjukt! Rough/cute. Jag tycker tapeten blir ett satement över det. Ofta är det viktigt att ha både och i sig och att det ena inte utesluter det andra hos en person. Man kan vara tramsigt lekfull och samtidigt absolut seriös i det man gör, hur man klär sig etc. Jag försöker vara en förebild för mina pojkar och få dom att vara snäll-tuffa och fatta att det är coolt att bry sig om andra. Tapeten blir en påminnelse om det i vårt hem.

avatar
Sarah
May 11, 2014 at 11:24

You have done a wonderful job of creating some stunning and unique wallpapers. I’m torn between Robusto who would make a fabulous feature wall and Robot Reaction. Together they would make a fun room – but if I had to choose one, it would be Robot Reaction.
I’m restoring our historic home after the Christchurch earthquakes and it’s hard to find wallpaper for boys so your collection would be a great way to create a fun room for our little dude!
Fab competition, thank you Dos family :)

avatar
Sanna
May 11, 2014 at 12:08

Jag älskar concrete bubble. Den känns lagom men väldigt spännande för ögat.
Det är något magiskt över cirklar, har alltid dragits till dem. Denna färgkombination gör att jag vill
äta upp varenda bubbla. Fantastisk!

avatar
millasv
May 11, 2014 at 13:24

Åh, Concrete bubble skulle jag gärna ha på väggen.
Så snygg! Perfekt!

avatar
Wendel
May 11, 2014 at 13:33

Jeeezzzz Isabelle, you’re making it very hard to choose!
But I guess right now, I’d go for Epic Sunrise in pink and yellow.
I love sunsets and this one reminds me of spekkies a dutch sweet (http://www.jamin.nl/online_bestellen_10238/ruitspekken.html) just a little link so you know what I’m talking about!

avatar
Elin Wallin
May 11, 2014 at 13:53

Alla är verkligen fina och annorlunda! Men jag tror att en robbot på väggen är vad som saknas i barnrummet som jag aldrig får till…

avatar
Sanna
May 11, 2014 at 14:15

Hej! Jag skulle vilja vinna Robusto till min systerson ( han har autism och adhd ) att ha i sitt rum hos sin pappa. Föräldrarna har skilt sig och barnen växelbor varannan vecka hos dem. I pappans nya boende är allt vitt änsålänge och Robusto hade gjort succé hos honom i nya pojkrummet! Kram

avatar
Lena
May 11, 2014 at 14:50

Jag skulle önska mig mount tigermore att sätta upp i rummet som min tvååriga dotter precis flyttat in i! Hon ser detaljerna vi inte lägger märke till och skulle älska en vägg med tigrar!

avatar
Marit
May 11, 2014 at 14:53

Hej!
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna Concrete bubble.
Vårt vardagsrum skulle få sig ett rejält ansiktslyft med den grymt snygga tapeten!
Älskar det råa i kombination med rosa!
Håller mina tummar.
Kram Marit

avatar
Therese L
May 11, 2014 at 15:11

Hej! I sommar blir vårt drömhus klart! Min son som är nio ska äntligen få det rum han önskat i många år. En robot på väggen har länge funnits på hans önskelista och jag har funderat och skissat på hur jag i all världen ska lyckas få till den. Men sen blev jag överlycklig när jag såg din kollektion Isabelle, “Robusto” kommer bli underbar i hans rum! Snälla hjälp mig att göra hans önskning uppfylld! Vi satt spikade när du hade “Fixa rummet, och det skulle betyda massor för honom om hans rum var inspirerat av dig. Håller tummarna stenhårt ♡
/Therese

avatar
Mia
May 11, 2014 at 15:40

Jordgubbar, söta, röda, runda, glada och underbara. Så Strawberry Necklace vill jag piffa upp sommarstugan med. Sommarstugan som inte sett skymten av en renovering sen -62 och som nu går från grå & grön till fin & skön. Vi skulle verkligen älska en glad och vacker vägg av jordgubbar!!

avatar
Lotta
May 11, 2014 at 16:07

När jag berättade för min son Axel, som älskat dig sedan du var med i Fixa rummet, så blev han överlycklig att han kunde få ha en stor robot som du gjort hemma!
Bara av den anledningen att han är så förtjust i dig är en av anledningarna vi vill vinna. Men annars är ju en stor robot en cool snackis på gatan & bland kompisarna!

avatar
Victoria Olsson
May 11, 2014 at 17:32

Hej! Vilka häftiga tapeter!
Jag skulle bli glad om jag vann ”betongtapeten” med rosa prickar, för att jag gillar den råa natumaterial-känslan, men att det mjukas upp med den rosa färgen! supercool!

mvh/ Victoria

avatar
Josefin
May 11, 2014 at 20:02

Jag älskar. ‘robot reaction’ eller ‘epic sunrise’. Det var kärlek vid för ögonkastet. Skulle placeras i taket i vårt sovrum.

avatar
Ida
May 11, 2014 at 20:54

Hej :))Jag och familjen har en kärlek från din kollektion och det är punk cloud.Den får min dotter att vilja gå på tivoli och mig att tänka på galna danser och lek :))Skulle vi vinna skulle denna förgylla vår lilla hall och göra oss och våra gäster glada varje dag.

avatar
Tatiana
May 11, 2014 at 21:49

i’ve been photoshopping different ones over this terribly empty wall in my son’s room and i just cant decide which one i want (neither can he but then he is two and has that going for him). i love the collection you designed because it’s fun and joyful without compromise, just like kids.
to answer the contest question, i think i would pick Epic Sunrise with Let’s play ball over it (i think you suggested it in a post before?), or maybe just Epic Sunrise over his bed, like on the website.
I love this particular wallpaper because it’s bold and brave, and i can imagine it’s a super-fun statement to have it on the wall over your bed. it would also work for any/both of my kids, in case they switch rooms or end up sharing a bedroom. It’s a huge practical plus.
Thanks for the great collection, the contest and your fantastic blog :))

avatar
Anna
May 11, 2014 at 22:20

Nu har vi lämnat stan och det växer ett ej identifierat träd utanför fönstret. Och ormbunkar. Men Anna-Lena Löfgren får gärna fortsätta sjunga om betongen som svävar högt över marken. Och jag skulle gärna vilja tapetsera med Concrete Bubble. Så att stan på sätt och vis får finnas lite kvar!

avatar
Sara
May 11, 2014 at 23:18

Forceful clouds, är favoriten hos båda mina barn, skulle vilja överraska dem men den sån fin tapet! De delar rum och det är inte alltid så lätt alla gånger. Rummet de har är vitt rum som är i en process då mycket ska tänkas på ang färg och mönster då lillebror har nystagmus som påverkar och tydlighet ska finnas. Alla deras favoritfärger finns! Och tack för kreativitet. / Sara

avatar
Elin Beijer
May 12, 2014 at 00:03

Concrete bubble! Väldigt lätt val. Folk som inte ens känner mig särskilt bra ser min passion (läs besatthet) för prickar. Men motiveringen är väl mest att det är min födelsedag. Så hoppas innerligt på finaste presenten!

avatar
Anonym
May 16, 2014 at 16:56

Vem vann? :)