4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
jens
August 13, 2013 at 16:39

Jenny. Detta kommer göra dig riktigt nervös. Jag och Viola har tagit en pall från köket, och flyttat ut i boden.

avatar
Jenny Brandt
August 13, 2013 at 22:01
– In reply to: jens

Oh Shit

avatar
pippilotta/kollijox
August 14, 2013 at 08:29

@jens @jenny, den skräcken!!!

Förövrigt skulle jag ge nästa vad som helst för att få vara en fluga i er närvaro, höra alla ideer och glada tillrop. Hur kan jag få tag på en ananaskruka i guld!? jag bara undrar. Vilket ställe du har där Isabelle!

avatar
enannanhelena
August 15, 2013 at 01:37

Hoppas att vi härinne får ta del av en massa nya DOS-“hyss” under hösten! Kreativiteten verkar fullständigt bubbla över när ni två slår era kloka (och lagom galna!) huvuden ihop. Kul kul.

Och jag vill också ha en sådan guldig kruka! Skulle passa finfint ihop med min lilla guldiga ananas-bonbonjär! Fick förresten nästan en chock när jag fick syn på denna Traderaauktion; http://www.tradera.com/ananas-guld-guldkroken-hjo-auktion_201116_188036221

48 bud! 399 kronor?!? För en ananas från Guldkroken?! Jahaja, då kanske tian jag gav för min för ett par år sedan var välinvesterad då. Asch nu blev det visst lite mycket ananassnack, sorry. Men din kruka är så inspirerande Isabelle. Och hela ditt hem såklart.

/helena