6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Jenny at dos family
May 11, 2012 at 08:44

You look soooo great!!

avatar
Martina
May 11, 2012 at 08:45

Jag gillar miss matching!! Blir alltid lite avis på min femåriga son när han lyckas så bra med sina miss matchningar. Han är by the way ett HUGE fan av dig Isabelle :)

avatar
petronella
May 11, 2012 at 08:55

Love it!! Du är verkligen en stilförebild!

avatar
Sandra
May 12, 2012 at 11:47

Snyggt! Har precis köpt ett 50-talshus och sitter och drömmer mig bort bland kulörer och mönster. Det slog mig att jag sett ditt hem i någon tidning/tv-program och att jag verkligen gillade hur ni färgsatt därhemma.

Du har möjligtvis inte kvar vilka nyanser du använt? Färgkoderna etc? Det är så svårt att hitta rätt nyans från ett litet färgkort på måleributiken. Vore så tacksam om du ville slänga iväg ett mail eller skriva här om hur du hittade rätt toner som passade så bra tillsammans:)

Fortsätt göra ett grymt jobb, dottern älskar ditt program och kan se samma avsnitt 5 gånger efter varann (ingen överdrift..ok, hon får kanske se lite mkt på tv;))

/Sandra

avatar
Pia/ Lifeissweet
May 14, 2012 at 09:57

Hej fina fina Isabelle! Älskar din stil! :)
Kram Pia

avatar
Isabelle McAllister
May 15, 2012 at 00:40

Åh lla fina komentarer och så slarvar jag med att svara.
Läser dock allt och blir så glad. puss på er!

Sandra – jag återkommer om detta!
kram alla