3 things on my mind

Thinking about how I want to take theses covers (behind viola shoes) outside and take a nap on them. But I have to work.

 

I´ve started buying wooden candle holders at flea markets. They look pretty good in the photo above, but in reality they are quite ugly. They will get sprayed.

Yeah! Won another item at Ebay. Will make one of my kids wear it one day.

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
pippilotta/kollijox
May 25, 2012 at 13:29

Asså..jag vet inte riktigt vad jag skall börja, men det här trodde jag aldrig skulle hända, “mina” skor och “syrrans” täcke på samma bild och hos dig dessutom, JÄSINGEN VA GLA jag blir….som ett barn liksom (inget fattigt dock ;). Jag lånar översta bilden och länkar…är det ok?!
åså om man skulle ta och inte vara så självupptagen då…vilka toppenfina ljusstakar. Har en förkärlek till dom där runda trefots-ljusstakarna. Skulle vilja ha flera och i olika storlekar. Å t-shirten då, bah! vill ha, eller behöver! Toppen helg till dig! //Jennie

avatar
Jenny Brandt
May 25, 2012 at 13:33

Pippilotta!
Haha vad kul. Tack Gud för nätet så vi likasinnade kan hitta varandra och gilla varandra.

Ljusstakarna kostar ju typ inget. Höll på att köpa några danska, tjusiga, dyra, nya för nån månad sedan, men så kom jag att tänka på alla jag sett på loppisar.

Ha en härlig helg du med!
Jenny