7 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Fröken Prickig
April 13, 2012 at 23:46

Zorro! Och Batman.

avatar
Karin E Jansson
April 14, 2012 at 12:27

Skurt, nej jag menar Star Street! http://www.youtube.com/watch?v=pKco-K8qohQ

avatar
Malin
April 14, 2012 at 14:43

Jag kommer ihåg när man väntade och väntade på Hacke Hackspett i Godmorgon Sverige! Det var stort! Kram Malin

avatar
Isabelle
April 14, 2012 at 20:48

Jag kommer ihåg att man fick vänta jättelänge och kolla igenom hela godmorgon Sverige för de hade typ 10 min tecknat mitt i, vilket var en treat. Kommer framförallt ihåg morgonen då jag var så besviken för att programmet var inställd. Nån som hette Palme hade dött. Och jag fattade inte varför pappa brydde sig så mycket. Han hade ju alltid sagt att han inte gillade honom tidigare och nu var det liksom en big deal.

avatar
Emma
April 15, 2012 at 08:42

Jag minns knappt vad man såg på TV och vad man såg på video som barn. Jem and the Holograms, Turtles och Rainbow Bright var favvosar som barn. Har däremot starkare minnen av som 13-åring då jag satt redo med VHS för att banda Sailor Moon som gick på fyran.

avatar
kollijox
April 16, 2012 at 22:47

kommer tydligt ihåg när jag glad sprang fram till tvn för att se det roliga tecknade…och jag kommer lika starkt ihåg när jag besviket insåg att det bara var det gubbtråkiga anslagstavlan som gick. Kommer också ihåg hur trollbindande det var att se hur dags solen gick upp och ner på dygnet (på tvn alltså)+ den där klinkande melodin till.

avatar
Janette
April 17, 2012 at 17:59

Hi, I’m from Mexico.
When I was a girl, me and my brother used to wake up at six a.m. all saturday mornings just to watch TV in the living room, wearing only underwear and our hair all messy. We used to watch “Meteoro”, this japanese cartoon about a boy who raced his car, he also had a monkey and a girlfriend called “Chispita” in the latinamerican dubbing.

Now, watching it back, two things come to my mind: 1.why in the world, being so little and having the privileges to sleep until midday if we wanted on saturday morning, we had to wake up so damn early if we weren’t even going to school that day. I wish I could do it now… 2: as kids we don’t realize nothing about the shame of being almost naked in front of anyone else, me and my brother didn’t mind wearing underware only, and if we put a quilt on, it was only because we were cold… I wish we all were more honest and free as we were as children.

Congratulations for the great blog!!