2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
enannanhelena
April 19, 2012 at 00:47

Hm, det här är andra bloggen i rad som sjunger kaffets lov och inte mig emot. Efter att ha haft en dundrande huvudvärk under hela dagen… sitter jag nu här, äntligen huvudvärksfri och… klarvaken. Jag tror att det är kaffets “fel”. Men rätt ändå på något sätt.

Hade jag haft en endaste app så skulle jag definitivt valt en sådan som du föreslår! Mer kaffe åt folket. Och trevligt fikasällskap. ;)

/helena

(titta gärna in här: http://lillahusetpaprarien.blogspot.se/2012/04/caffeine-problems.html hos en annan kaffe-Jenny, om du vill se en kul kopp)

avatar
sunny
May 8, 2012 at 16:54

I’m with you! Before I read this, I’d just posted an instagram (user name: sunnygirlsf) photo of my coffee and project folders. Good morning to you!!