4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Natalie, the Chickenblogger
January 30, 2012 at 17:30

This sweet kitty went straight to my “Just To Make Maria Smile” Board on Pinterest.
*Meow*

avatar
Heike
January 30, 2012 at 18:56

Oh. My. God. I had the exact same dollhouse when I was a kid. Down to the wallpaper and the furniture. Have to go find it now next time I visit my parents :-)

avatar
Pernilla
January 31, 2012 at 07:34

Wow, precis likadant dockhus som jag hade när jag var liten. Och exakt likadan soffgrupp, öppen spis och köksinredning. Nu har min dotter Holly det i sitt rum. Har alltid tyckt att tapeterna i köket är så snygga :-)

avatar
enannanhelena
February 2, 2012 at 11:05

This picture – I love it! Så mycket att jag var tvungen att lägga den som skrivborsunderlägg, här på mitt stationära gamla tröskverk till dator. Den som knappt vill ta mig in på moderna siter längre… Men med lite envishet går det OCH en helt fantastisk bild som möter en varje gång den kick-startas igång! ;)

/helena