Hello!

We´ve noticed that a lot of new readers have found their way to us. Welcome! Let´s start the morning off with a trip down memory lane to say Hello! Here are some old post that you new-comers might like and you “long-time-dosers” might have missed.

On our Facebook page you´ll find two juicy albums of old post. Mixed Dos here! and Crafting with Kids here!


My livingroom, like the kidsbook “Jag vill  ha ett syskon”


Our purple table.


Isabelle´s kitchen (Photo by Martin Cederblad)


My chrystalball.

Isabelle´s boys as dolls. She ordered them from Killarna and then I went to visit the girls behind the company.


My pink kitchen


Della and Isabelle´s Glitter Globes

And Isabelle´s DIY Lace Lamp, that has over 300 comments

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Mary
January 17, 2012 at 09:22

Härliga bilder o alla gör mig lika glad! Nu e det sax för lite nytt här hemma

avatar
hejregina
January 17, 2012 at 14:10

Dina kökslampor är väldigt fina, finns dom kvar att köpa? :)

Jenny svarar: men ar du mina eller isabelles?

avatar
Anna Gillar
January 17, 2012 at 22:09

Hej Jenny & Isabel!

Måste bara säga att jag är så glad att jag hittat hit ordentligt! Har kikat någon gång förr men nu med lite mer inblick i allt det ni gör så är det ju faktiskt helt galet så mkt fint. Isabelle – såg mitt första avsnitt av Fixa Rummet tillsammans med min son häromdagen och vi satt båda som klistrade. Hur bra & påhittigt som helst och med värme utan att bli fånigt, tusan va bra du är! Jenny – jag halvdog nog lite av dina bilder på det fina hemmet från Österlen häromsistens i FL. Otroligt bra jobbat och från vad jag ser på alla era bilder så finns ett tydligt personligt och spännande bildspråk som jag vill se hur mkt som helst av. Fantastisk duo, heja er!

Lycka till med allt i framtiden!
Anna xx

avatar
Anna Gillar
January 17, 2012 at 22:10

Ja men så råkade jag ju skriva Isabel & inte Isabelle i hej-meningen – förlåt! Axx

avatar
Annick Gaudreault
January 18, 2012 at 16:18

What a great blog. Nice discovery for me this morning. Will follow you!