Today is Fixa Rummet-day

Every Wednesday Viola and I watch Isabelle´s Fixa Rummet at 18.45 on TV. It´s such an awesome show and she is great. I´m sure Isabelle will tell you more about the episode later but if you can wait, you can go here and see it!!

The episode that aired tonight was filmed in Skåne (where I live) so Isabelle and I got to hang out a bit, and that was nice. We had pizza.

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Malin
November 24, 2011 at 13:15

Min 5-åring är också galen i fixa rummet. Inget får störa våra onsdagar med Isabelle. Kul så länge de delar mammas intresse.

avatar
Sofia
November 25, 2011 at 15:44

Min 4-åring är helt besatt av Fixa rummet och har sett på varje avsnitt säkert 20 gånger. Hon räknar dagarna tills det kommer nya avnitt och planerar redan vad hon och Isabelle ska göra i hennes rum (“När Isabelle kommer till mig ska vi göra ett discorum…”). (Jag försöker förklara att Isabelle nog inte har tid att komma hem till ALLA barn och att vi kan göra något själva i hennes rum. Men jag vet inte om det har gått hem riktigt :-)) Så tack Isabelle för ett bra program! Jättekul att barnen själva är med och fixar, de är så grymt kreativa.

avatar
Loulou Downtown
November 28, 2011 at 06:27

This is such a cute picture. It is very clear you are very good friends!

Loulou Downtown

avatar
Isabelle
November 28, 2011 at 13:01

Thanks Jenny- Always a pleasure hanging out!

Sofia och Malin – tack för att få höra det! Så kul att ni gillar programmet!

Loulou- yeah its true!